Tidlösa fönsterbehandlingar

Tidlösa fönsterbehandlingar

Idag tror man att fönster inte ska täckas för att släppa in ljus, njuta av utsikten och göra rummen luftigare. Men tänk om du behöver lite avskildhet eller vill kontrollera överdrivet solljus eller om det inte känns mysigt med bara fönster? Det finns några fönsterbehandlingar som alltid är i trend som ser moderna och coola ut. Låt oss titta på några idéer.

gardiner

Gardiner eller draperier är en tidlös lösning som aldrig går ur stil, det är säkert. Gardiner döljer ditt rum från överdrivet solljus, från människors ögon och ger rummet ett dekorativt värde. Du kan markera, betona och till och med lägga till färger och utskrifter i stilen och inredningen i ditt rum. Det mest populära alternativet är några genomskinliga eller halvgenomskinliga gardiner som lätt passar in i alla rum, men du kan välja mer iögonfallande gardiner: färgblock, akvarell, tryckt. Experimentera med tryck och mönster, inklusive färger och tyger. Sammet kommer säkert att skapa en sofistikerad känsla, och tyll ger rummet en luftig känsla. Blommönster och starka färger ger ett neutralt rum en speciell touch.

Romersk skugga

Romerska eller rulljalusier är ett annat populärt alternativ för fönster. De är inte mindre bekväma än gardiner, även om de ger ett annat utseende. Romerska nyanser kan göras av genomskinligt eller mer solid tyg för att förhindra att alltför mycket ljus kommer in. De kan också flätas för att ge rummet en rustik touch. Romerska nyanser kan också markera rumsstil och färger med sin design. Du kan till exempel prova blommor, ränder, prickar och många andra tryck, dekorationer och tofsar.

Gardiner och skuggor

Välj båda alternativen när du behöver stil och integritet samtidigt och ett stycke räcker inte. Detta är ett utmärkt sätt att använda rena och luftiga gardiner utan att äventyra integriteten och det gör att du kan belysa inredningen och färgerna ännu bättre. Skapa ett lager i lager med tryckta nyanser och färgglada eller neutrala gardiner för kontrast. Njut av!

4 tips för tidlösa fönsterbehandlingar |  Decorvi
Lägg till tidlös skönhet i ditt hems fönster med Shutte
Dekorera ditt hem med möbler i metall |  Allure Window.
Bali inverterad veckdraperi |  Hem, Heminredning, Persienner för windo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*