Thanksgiving eldstad dekor

Thanksgiving eldstad dekor

Om du har en öppen spis och mantelpiece – äkta eller falska – bör dessa användas för att dekorera för Thanksgiving. Eldstäder och mantels ger omedelbart en mysig känsla i rummet och dekorera för Thanksgiving blev precis mer mysigt. Låt oss ta en titt på idéerna!

Kappor

En mantelpiece, även om den är imiterad, kan dekoreras vackert för Thanksgiving. Den kan dekoreras med falska eller riktiga höstlöv – gör några kransar av den eller lägg dem på grenar i glas och vaser. Lägg några pumpor – du kan fortfarande måla och dekorera dem och stapla dem på mantelpiece eller lägga dem på några stativ. Pumporna kan målas eller dekoreras på olika sätt för att matcha ditt hem. Om det är färgglada arvspumpor, lämna dem som de är – de är coola! Gå efter färska gröna och blommor om du vill – de gör härliga kaskad dekorationer och blommiga kruka centerpieces. Lägg till några ljuslyktor, tyg- och pappersbanderoller med olika bokstäver, inramade skyltar och konstverk. Du kan också använda falska frukter och bär, eller äkta, för att dekorera mantelpiece – lägg dem i skålar, lägg till mossbollar och vete. Skapa valfria kombinationer!

Skorstenar

Om din eldstad inte fungerar kan du lägga kalebasser och kalebasser i den, konstgjord eller riktig, det är upp till dig. Lägg dem precis där eller lägg dem i pallar, korgar och hinkar och lägg dem där. Ved på insidan är också en bra och mysig idé, inte bara för Thanksgiving utan också för hösten. Du kan lägga till lysdioder om du vill. Om din eldstad fungerar, skapa ett arrangemang inte inuti utan bredvid det – några korgar med grönsaker och pumpor, högar med pumpor och andra saker. Lägg några avföring runt eldstaden, lägg krukväxter och blommor, ljus i ljuslyktor för att skapa ditt eget mysiga hörn för Thanksgiving.

Kirklands inredning!  Ja tack!  |  Fallmanteldekor, hösteld.
25 mysiga Thanksgiving mantel- och eldstadsdekorationer - DigsDi
Öppen spis Skåp före och efter |  Hösttacksägelsedekor, Fall.
12 sätt att dekorera en Thanksgiving Mantel Du kommer att vara tacksam F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*