Thanksgiving-dekoridéer med blått

Blå är inte en typisk färg för Thanksgiving-inredningen, men att lägga till några få accenter av blått gör ditt bord väldigt original och uppfriskande. Blå passar mycket bra med koppar, vitt, guld och orange och får bordsdekorationerna att se fräscha och ljusa ut. Det är inte nödvändigt att göra allt i blått. Ta bara en duk och servetter eller servetter och en bordslöpare och kanske ett par tallrikar eller glas. Spraya pumporna med blå färg, lägg till blå blommor och andra tillbehör för att göra bordet mer originellt. Vi har sammanfattat några fler idéer nedan så att du kan bli inspirerad, ta en titt och välja alternativ som passar dig.

Blå Thanksgiving-inredning

Hur lägger jag till blues i din Thanksgiving-inredning? Det är väldigt enkelt – få några blå pumpor – köp färdiga eller måla bara de du gillar. Prova till exempel konstgjorda pumpor av plast eller tyg som håller länge. Du kan välja grönsaker och frukter målade blått för att skapa djärva Thanksgiving-centerpieces, använda banners, bunting och kransar, eller lägga till blå omslag och kuddar i stolarna och fåtöljerna.

Blåa tacksägelsebordlandskap

Låt oss nu titta på vem som ska krydda din Thanksgiving-bordsdekoration med blues som kontrasterar traditionella jordtoner underbart eller sticker ut från neutrala toner. Välj blå textilier – bordslöpare, dukar och servetter – eller prova blå porslin och laddare genom att lägga djärva blå glas och ljus till ljusstakarna. Blå blommor med massor av grönt gör vackra och eleganta mittpunkter för Thanksgiving.

43 Thanksgiving-inredningsidéer med blått - DigsDi
39 färska gröna idéer för Thanksgiving-inredning - DigsDi
43 Thanksgiving-inredningsidéer med blått - DigsDi
43 Tacksägelsedekorationer med blått (med bilder) |  Thanksgiving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*