Tegelväggar för barnrum

Tegelväggar för barnrum

Många av oss tycker att trendiga exponerade tegelväggar inte är för barnrum eller plantskolor eftersom de är för tuffa och grova och inte kan konkurrera med fredlig plantskola. Ändå använder fler och fler arkitekter och designers denna trendiga funktion i barnrummen och det ser varmt ut! Strukturell skönhet och visuell kontrast är perfekta för alla dekorationsstilar, från shabby chic till industriella, och för ett brett utbud av inredningsteman som är så populära i barnrummen.

Om du är orolig för hälsoproblem, rengör tegelstenarna och använd lämpligt tätningsmedel så att en tegelsten inte är ett problem. En annan cool idé är en tegel tapet som liknar men är helt enkel och miljövänlig.

Om dina barn har ett litet rum och du tror att en vägg kan få den att se mindre ut, har du fel. Tegelväggar ser naturliga ut och passar perfekt med olika nyanser och material som används för dekor.

Tror du att tegelväggar bara är för pojkarna? Nej, sådana väggar kommer att se fantastiskt ut både för tjejer och pojkar, liksom för könsneutrala förskolor. Allt beror på utseendet på väggen, dess färg och effekten du vill uppnå.

Välj ett stil- och inredningstema för rummet

Välj ett tema eller en stil innan du bygger någon vägg eller vägg. Tegelväggar kan vara helt olika, och din dekorationsstil kommer att avgöra hur dessa väggar kommer att se ut. Till exempel ser rustika eller industriella rum med en enkel, exponerad yta med ett matt tätningsmedel bra ut. Vitkalkade tegelstenar är en bra idé för shabby chic, vintage och skandinaviska plantskolor. Var inte rädd för att måla tegelstenen i olika färger, den kommer att se kantig och modern ut och ett färgstarkt barnrum ser bra ut med den.

Tegel alternativ

Har du inte vackra utsatta tegelväggar? Inga problem! Konstgjorda tegelbeläggningar och tegel tapeter ser underbara ut och liknar väldigt riktiga tegelstenar. De kräver inte underhåll och är enkla att installera. Tegelfanér är ett billigt och vackert alternativ som gör att du kan njuta av magin i tegelväggar och deras strukturella skönhet utan att oroa dig för bristen på ursprungliga tegelväggar. Om du funderar på hälsofrågor är dessa alternativ den bästa idén.

32 Edgy tegelväggsidéer för barnrum - DigsDi
32 Edgy tegelväggsidéer för barnrum - DigsDi
32 Edgy tegelväggsidéer för barnrum - DigsDi
32 Edgy tegelväggsidéer för barnrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*