Te längd klänning stil guide

Te längd klänning stil guide

Enligt Oxford-ordboken är teklänningen den med en fåll som faller över fotleden och under knäet. I modebranschen är de också kända som midiklänningar. Det kontrasteras vanligtvis med sommarklänningen eller cocktailklänningen som har denna midilängd.
Te-klänningarna kan bäras vid alla daghändelser – utanför fester, tepartier eller grillar. De kan också vara en god nattklammer. Den kan bäras för examen, bröllop och fester sent på klubbarna.
I detta outfit-inlägg kommer vi att se hur du kan kombinera formella och avslappnade te-längdklänningar i lika stor utsträckning och se elegant ut eller modernt. Jag har delat upp klänningarna i två sektioner för att göra det lättare för dig att komma med rätt outfitidéer.

Casual och street stil

Här är klänningarna som vanligtvis är för en dag eller några lite mindre eleganta evenemang. Du kan bära dem som fritidskläder utan att oroa dig för att se överklädd ut. Låt oss se hur du kan utforma dem.

Crop jacka te längd klänning
källa
Om du frågar mig bör blommeklänningen alltid komma först. Jag gillar blommönster och jag tycker att alla borde ha minst en klänning i det här mönstret.
Denna outfit representerar den stora balansen mellan söt blommönster och biker-stil med en läderjacka.
Var noga med att kolla in outfitidéerna för beskurna läderjackor.
Du kan bära den med både klackar och lägenheter. På bilden ovan kan du se fantastiska sandaler i den populära nakenfärgen.

Bomull te lång klänning
källa
Denna underbara bomullsklänning i te-längd är en utmärkt lösning för de varma sommardagarna när du inte har någon aning om vad du ska ha på dig. De super söta mönstren gör det ännu mer intressant. Från axlarna är en mycket fin detalj.
Du måste bara ta på dig smycken och du kan enkelt uppgradera denna kombination till den fantastiska klädseln för kvälls- och nattevenemang. Om du vill bära den under dagen, använd lägenheterna.

svart te lång klänning
källa
Den klassiska svart te-längdsklänningen är perfekt för dagar då du saknar inspiration. Denna helt svarta outfit är jättebra om du inte är på humör för färg.
Klänningen är gjord av bomull och är därför mycket bekväm att bära. Det är lite provocerande, men inte överst. Det är perfekt för vardagen.

glittrande te-längd klänning
källa
Glitterna är perfekta när de passar både eleganta och dagklänningar. Om du gillar paljetter vill du antagligen ha dem hela tiden. Tja, med den här klänningen är det möjligt.
Det kan bäras under dagen för vissa utomhusevenemang som cocktailparty och dagbröllop. Det är inte för glittrande så oroa dig inte för att se utklädd för ett evenemang.

vit te lång klänning
källa
Det här är en annan klassiker, den här gången i snövit färg. Det är väldigt elegant och modernt.
Den har spets på armarna och klänningens friktion. Du kan bära den här te-längdsklänningen med superhöga klackar eller med flats och du får fortfarande samma effekt.

Elegant och ädelt

Detta område är reserverat för de mer eleganta modellerna som du kan bära vid speciella tillfällen. De är gjorda av siden, satin och tyll. Kolla in dessa, kanske du vill få en direkt!

mjuk rosa te-längd klänning
källa
Du kanske inte visste förut, men kombinationen av guld och delikat rosa passar bra tillsammans! Kolla in den här fantastiska klänningen. Det är en vacker sidenklänning perfekt för evenemang som cocktailparty, middagar och bröllop.
Du kan lägga till en guldpåse som ett perfekt tillbehör till stiletterna.

silver te-längd klänning
källa
Silver elegant te längd klänning är elegant, elegant och modern på samma gång. Modernt – på grund av silverfärgen, elegant – på grund av snittet och elegant – eftersom du bara kan bära det vid formella tillfällen.
Eftersom den är gjord av mousserande material, kombinera den med de neutrala stiletterna och sätt inte på dig massiva smycken.

gul te-längd klänning
källa
Den här är inte gnistrande, men den är också väldigt attraktiv. Som du redan vet är gul en säsongsfärg. Så om du ska på bröllop och vill se väldigt trendigt ut, gå efter klänningen i den här färgen!
Den stora v-halsen gör den sexig och den broderade delen av klänningen gör den väldigt elegant.
Jag föreslår att du bär den med svarta eller nakna höga klackar.

Brons te längd klänning
källa
Har du någonsin funderat på att ha en bronsfärgad te-längdklänning? Om ditt svar är nej kan jag kanske hjälpa dig att ändra dig. Jag hittade den perfekta modellen av den underbara bronsfärgade klänningen som du kan bära till formella evenemang. Den har en V-ringning. På grund av materialets färg rekommenderar jag inte att du lägger till några smycken.
Du måste plocka upp skorna. Du kan enkelt kombinera den med svarta eller nakna stiletter eller med rem sandaler.

Brudste-längdklänning
källa
Många te-längdklänningar anses vara perfekta bröllopsklänningar. I slutet av det här inlägget ska jag visa dig hur du har ett elegant men ändå vackert plagg som en bröllopsklänning.
Om du tänker på ett avslappnat sommarbröllop utomhus, bör den här klänningen checkas ut.
Det är en axelbandslös korsett i överdelen så var noga med att krydda den med halsduken som på bilden ovan.

Jag hoppas att du efter att ha läst det här inlägget funderar på att köpa klänningen för te-längd. Som du kunde se passar det alla och du kan bära den i många situationer. De passar både som dagkläder och som nattkläder.
Att ha minst en i din garderob är jättebra eftersom du aldrig vet när du kan behöva det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*