Tassel Loafers Outfit Idéer

Tassel Loafers Outfit Idéer

När vi pratar om tofflor talar vi vanligtvis om några mycket snygga kläder. Idag ska jag ta upp ett mycket intressant ämne om tofsloffarna som får dig att se snygg, konstnärlig och bedårande ut samtidigt. Om du är osäker på vad tofsdockorna är när du ser några mockasiner med några snygga detaljer ovanpå, är det troligtvis tofsdockor. Du kan behandla dem ungefär som vanliga tofflor. Det är bara att den extra detaljerna kan göra det övergripande utseendet mer attraktivt. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för toffelskläder som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa longline-kavaj med mini-jeansshorts och svarta tofs tofflor


källa

För att starta den här listan över coola och luftiga outfitidéer, kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en väldigt ladylik och uppfriskande outfit. För en så snygg look kan du bära en vit stickad tröja med blå jeansshorts för kärnan. Kombinera dem med en ljusrosa långkavaj och ett par svarta loafers i läder för att komplettera detta fantastiska utseende.

Vit ruffad skjorta med knappar och svarta jeans med manschetter och tofs tofflor

vit skjorta med volangknappar, svarta jeans med muddar och tofflor med tofsar
källa

Låt oss nu titta på ett mer typiskt sätt att utforma tofsens tofflor. För att forma denna outfit kan du bära en vit tröja på framsidan. Stoppa den i svarta smala jeans med manschett. Lägg till ett brunt läderbälte i läder och ett par svarta läderskor för att komplettera din outfit på ett rent och snyggt sätt.

Grå longline-kavaj med rutig pojkvänskjorta och mörkbruna tofs tofflor

grå longline kavaj med rutig pojkvänskjorta och mörkbruna tofs tofflor
källa

För att uppnå detta färgstarka och glada utseende kan du bära en mörkblå, röd och vit rutig skjorta med knappar och en grå lång kavajjacka över. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och ett brunt läderbälte. Använd grå loafers för att avrunda outfit i stil.

Svart kavaj med smala jeans och tofflor i läder

svart kavaj med slim fit jeans och tofflor i läder
källa

För att forma denna snygga, men inte alltför allvarliga, helt svarta outfit, kan du bära en svart t-shirt med rund hals och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta tofsläderskor för att slutföra denna bokstavligen helt svarta outfit.

Vit och svart randig långärmad T-shirt med chinos med raka ben och svart snitt

vit och svart randig långärmad T-shirt med svarta, korta chinos
källa

Detta är en ganska avslappnad outfit som är perfekt för avslappnad dejting och avslappnade hangouts. För att uppnå ett så enkelt och lättillgängligt utseende kan du bära en vit och svart randig långärmad T-shirt med svarta, höghöga, raka benchinos. Bär den med ett par bruna loafers i läder för att avsluta din outfit i stil.

Svart ärmlös topp med V-ringning och låga skor med tofs med leopardmönster

Topp med svarta ärmar och V-ringning och tofflor med leopardmönster
källa

För att din outfit ska se mer mogen ut är det bra att bära ett leopardmönster. Som kärnan i kläderna kan du till exempel ha på dig en ärmlös svart V-ringad T-shirt och svarta, beskurna jeans med smal passform. Du kan bära ett par mockaskinn med leopardmönster med tofsar för att ge en mogen och feminin touch till utseendet.

Ljusrosa, tjock stickad tröja med stråhatt och tofflor

Ljusrosa tjock stickad tröja med stråhatt och tofflor
källa

För att se mer unikt och konstnärligt ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen kan du helt enkelt bära en ljusrosa tjock stickad tröja över en vit överdimensionerad t-shirt. Använd den med svarta chinos och en svart tofsjacka. Lägg till en stråhatt i mixen för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Svart meshblus med höghöjda jeans och tofflor

svart fisknätblus med höghus och tofsar
källa

Här är en mycket sofistikerad och sexig outfit som du kanske vill ha på en cocktailparty när du inte bär en chic cocktailklänning. Du kan till exempel ha på dig en svart, halvtransparent fisknätblus med svarta, smal jeans med hög midja. Bär ett par mockaskinn med leopardmönster med tofsar för att komplettera outfit med en sofistikerad och unik touch.

Floppy svart hatt med ullrock och fuskpälsblus

Floppy svart hatt med ullrock och fuskpälsblus
källa

För att forma det här konstnärliga och lite lekfulla utseendet kan du bära en vit fuskpälsblus med en svart långfärgad ullrock till toppen. Bär den med svarta skinny jeans och svarta skinntofflor. Slutligen lägg till en svart diskett hatt för den sofistikerade konstnärliga touchen.

Grå tryckt t-shirt med gröna chinos med raka ben

grå t-shirt med gröna chinos
källa

Detta är en väldigt enkel street outfit som är full av karaktär. För att uppnå ett så minimalistiskt men ändå attraktivt utseende kan du bära en grå t-shirt med gröna ankelchinos med raka ben som kärnan i outfit. Team dessa bitar med ett par svarta läder tofs loafers för en riktigt cool look.

Vit knuten t-shirt med svarta beskurna chinos och tofs loafers

vit knuten skit med svarta skurna chinos och tofs loafers
källa

För att uppnå det här sexiga och uppfriskande streetlooket med mycket låg vikt, kan du bära en vit eller superljusgrå avslappnad t-shirt för att visa bara lite hud i midjan. Använd den med svarta, beskurna chinos med raka ben. Ett par svarta läderskor för att komplettera utseendet.

Grå långkavaj med pojkvänjeans och tofflor i svart läder

grå longline-kavaj med pojkvänjeans och tofflor i svart läder med tofsar
källa

Det här är en snygg och luftig outfit som är perfekt för avslappnade fredagar eller träffar vänner. Bär en svartvit randig t-shirt med ljusblå, rippade och något beskurna pojkvänjeans. Kombinera dem med en gråmelerad maxikofta och svarta läderskor med tofsar för att se vackra och lätt unisexa ​​ut.

Brun skinnjacka med matchande läderskor

brun läderjacka med matchande läderskor
källa

För att se supercool ut, ha på dig en brun skinnjacka med ett par matchande bruna loafers. För resten av kläderna kan du helt enkelt ha på dig en vit blus och gråblå slim fit-jeans med muddar. Resultatet är en väldigt snygg business casual outfit med vilken du enkelt kan sticka ut från andra.

Hoppas att du gillar idéerna om toffelskläder som jag just delade med dig. Det finns några väldigt coola kläder som du enkelt kan ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*