Tartan kjol outfit idéer

Om du är uttråkad av de enfärgade kjolarna som du bär hela tiden, speciellt om du har haft mycket liknande svarta eller gråa pennkjolar på kontoret varje dag, kommer du att upptäcka att tartankjolen är mycket roligare att ha på sig. Det kan bara krydda dina ointressanta vardagskläder. Oavsett om du vill bära den som en del av din street outfit eller din work outfit, har detta blogginlägg det du behöver. Jag har samlat några av de bästa idéerna för tartanrockartiklar och jag ska visa dem för dig just nu.

Vit mock Neck tröja med midjan flare kjol


källa

Högst upp på listan visar jag dig denna superavslappnade och mysiga outfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller till och med avslappnade fredagar. För att uppnå detta underbara utseende kan du bära en vit bodycon-tröja med en uppstående krage och en blå och röd midjan-skjorta med tartanflare. Kombinera med rosa loafers med öppen tå för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Marinblå tröja med grå tartan minikjol

Marinblå tröja grå tartan minikjol
källa

Ett litet knep som kan hjälpa dig att se vacker och smal ut har en midjekjol med hög midja och en tjock topp. Du kan till exempel ha på dig en marinblå stickad tröja med en grå och marinblå tartan minikjol. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att hålla ditt utseende snyggt och enkelt.

Svart, tjock tröja med minirater kjol

svart, tjock tröja minirater kjol
källa

För en förtrollande blick bredvid, välj en svart tjock tröja med trikå. Kombinera den med en klassisk svart och röd tartan minikjol. Använd svarta strumpor och chelsea stövlar i svart läder för att göra din outfit ännu mer elegant och feminin. Slutligen bär en enkel svart läderhandväska för att avsluta outfit med elegans.

Läderjacka med svart och röd tartan kjol

Läderjacka svart och röd tartan kjol
källa

Om jag var tvungen att välja en jacka för en tartankjol utan att känna färgen på kjolen, skulle jag definitivt välja den svarta skinnjackan, som jag anser vara den mest mångsidiga jackan någonsin. Här är en outfit med den svarta läderjackan och en svart och röd tartan minirater kjol. Bär dem med en grå t-shirt, svarta strumpor och svarta mockaskor för en feminin twist.

Svart kavaj med tryckt t-shirt och minikjol

svart t-shirt minikjol med blazer-tryck
källa

För en elegant streetlook i svart och vitt kan du bära en vit och svart t-shirt med tryck och en svart kavaj för toppen. Koppla ihop dem med en svartvit tartan minikjol, strumpor och svarta läderstövlar för att komplettera denna unika och coola outfit.

Svart knappskjorta med vit krage

svart knapp med vit krage
källa

Det här är ett så bedårande tjejutseende. Du kan uppnå detta genom att bära en svart skjorta med knappar och en vit krage. Koppla ihop den med en mörkblå och vit tartan minikjol. Använd svarta leggings och svarta stövletter i läder för att ge din outfit en feminin känsla.

Grå tartan minikjol med jeansjacka

grå tartan minikjol denimjacka
källa

För en super chic och avslappnad look kan du bära en mörkblå och vit randig t-shirt och blå jeansjacka över axlarna. Bär en ungdomlig och vacker grå tartan miniklänning. Para ihop dessa bitar med crepe ankelstövlar för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende som är väldigt lätt att ta av.

Svart kort t-shirt med tartan skater kjol

svart beskuren t-shirt tartan skater kjol
källa

För att se både snygg och reserverad sexig ut nu, överväga att bära en crop top som bara låter dig visa upp en liten del av midjan. Du kan till exempel ha på dig en svart kort t-shirt med en midjekjol med hög midja i svart och grå tartan. Kombinera den här sexiga klädseln med svarta stridsstövlar för en snygg twist.

Bär med en vit rosettblus

vit rosett med rosett
källa

Här är en elegant och damliknande outfit som gör att du sticker ut. Bär en vit blus med en mörkblå rosett på toppen. Koppla ihop den med en svart och röd mini-kjol i tartanflanell. De röda ballerinorna är de perfekta skorna som följer med kjolen. Om du har en handväska att bära är en svart läderhandväska ett utmärkt alternativ för att hålla din outfit snygg och lätt.

Bär den med en vit krage och stickad tröja

Stickad tröja med vit krage skjorta
källa

Detta är en outfit som ser helt bedårande och lättillgänglig ut. Bär en vit prickig skjorta med en vit stickad tröja för toppen. Låt skjortans krage kika ut ur tröjan. Kombinera dem med en minikjol gjord av mörkblå och vit tartanskridskoåkning. För att skapa snygga och vackra lager kan du bära svarta strumpor med svarta runda svansar och svarta oxfordskor.

Använd den med en vinröd blazer & vit ribbad tröja

burgundy blazer vit ribbad tröja
källa

Om du är uttråkad av dina typiska träningsdräkter, kan denna uppfriskande och vackra outfit intressera dig. Bär en vit stickad tröja med en vinröd kavaj för toppen. Team dem med en marinblå och blå tartanskater minikjol. Använd svarta strumpor och svarta klackar för att ge en fin touch till din outfit.

Himmelsblå tröja med minikjol med tartan

himmelsblå tröja tartan minikjol
källa

För en kausal street outfit som är perfekt för dejting och hangouts kan du bära en himmelblå skön tröja med en marinblå och blå tartan minikjol. För att få ett mer damligt utseende, använd svarta strumpor och fotkängor för att komplettera utseendet.

Bär med marinblå & vit randig långärmad t-shirt

mörkblå och vit randig långärmad t-shirt
källa

Jag är ganska säker på att du kommer ihåg att nämna denna outfit lite tidigare. Men den här gången bärs kläderna utan jeansjacka. Det blir en mycket enkel och ren outfit som består av en randig t-shirt, en grön tartan kjol och crepe ankelstövlar. Du kan se hur denna outfit ser så annorlunda ut än när den bärs över axlarna med en jeansjacka.

Tartan penna kjol & läderjacka

Skinnjacka i tartanpenskjol
källa

Bär en svart tröja med en svart skinnjacka för att skapa en snygg och unik outfit. Bär den med en röd och svart midikjol i tartan och vita klackar för att göra utseendet komplett.

Bär med svart ärmlös topp och leggings

svart ärmlös leggings outfit
källa

För en ungdomlig och snygg look kan du bära en svart ärmlös topp med en röd och svart tartan kjol. Använd svarta leggings och läderstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Här är idéerna om tartanrockartiklar som jag ville visa dig. Som du kan se kan de verkligen krydda ditt arbete och gatukläder. Det kanske är en bra idé att alltid ha en i din garderob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*