Tan Loafers Outfit Idéer

Tan Loafers Outfit Idéer

Precis som de populära svarta tofflorna kan de bruna tofflorna få dig att se väldigt snygg och unik ut. Beroende på om du vill se mörk ut eller lite ljusare kan du inte gå fel med något av alternativen. Detta blogginlägg fokuserar dock på de ljusbruna tofflorna. Du kan verkligen bygga några snygga och rena och ofta unisex och unika outfitidéer runt dem. För att visa dig olika sätt att utforma dem vill jag visa dig samlingen av några riktigt fina outfitidéer för ljusbruna loafers som jag har samlat åt dig. Låt oss nu kolla in en cool lista med outfitidéer.

Grå longline trenchcoat med ljusblå chambrayskjorta och ljusbruna tofflor


källa

Låt oss börja med en luftig business casual outfit för att starta den här listan över snygga outfitidéer. Till toppen kan du bära en grå, lång, avslappnad trenchcoat över en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och loafers i solbrunt läder för att avsluta din outfit i stil.

Brun skinnjacka med grå, rippade skinny jeans och ljusbruna tofflor

brun skinnjacka med grå skinny jeans och ljusbruna tofflor
källa

Detta är en ännu snyggare outfit med lite mer seghet. Till toppen kan du bära en svart t-shirt med rund hals och en brun skinnjacka i läder. Kombinera dem med grå, kraftigt rippade skinny jeans. För skorna, använd ett par ljusbruna loafers för att ersätta de typiska fotkängorna. Bär en liten svart axelväska i läder för att komplettera utseendet.

Vit långärmad blus med mörkblå skinny jeans med muddar och ljusbruna tofflor

vit långärmad blus med mörkblå skinny jeans med muddar och ljusbruna tofflor
källa

För att uppnå detta relativt uppfriskande utseende behöver du bara tre kläder som du troligen redan har i din garderob. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit långärmad blus. Koppla ihop den med mörkblå manschettjeans och ett brunt läderbälte. Bär ett par solbränna tofs loafers och en matchande läderhandväska för att göra din outfit stilfull.

Svart longline-kavaj med chambray-skjorta och tankmocka-toffel

svart kavaj med lång linje med chambray-skjorta och tofflor i mocka
källa

För att forma det ungdomliga och lättillgängliga utseendet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta och toppa den med en svart kavaj med långa linjer. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Istället för att ha skor kan du hålla sakerna enkla och snygga genom att bära ett par ljusbruna mockaskinn.

Grå tunikatopp med jeansjacka och manschettjeans

grå tunikatopp med jeansjacka och jeans med muddar
källa

För att se luftig och avslappnad ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en grå tunika-t-shirt med en grå jeansjacka över den för några snygga lager. Koppla ihop dem med blå skinny jeans med manschetter och rippor. Lägg till ett par solbränna loafers och en stor brun läderhandväska för att komplettera outfit på ett enkelt och rent sätt.

Ljusblå knapphalsad skjorta med svarta skinny jeans och läderskor

Ljusblå skjorta med knappar, svarta skinny jeans och läderskor
källa

Här är en absolut minimalt utformad affärsavslappnad outfit som får dig att se professionell och intelligent ut på ett tillgängligt sätt. Till toppen kan du bara bära en ljusblå skjorta med knappar. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. En korsväska i svart läder och loafers i solbrunt läder är det perfekta ackompanjemanget för din outfit.

Rutig kavaj med vit spetsblus

rutig kavaj med vit spetsblus
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit bestående av många till synes orelaterade bitar. Bär en vit blus med spetskrage och en svart och rosa rutig kavaj för att utforma denna outfit. Kombinera dem med mörkblå jeans, ett par ljusbruna läderskor med tofsar och en brun läderhandväska.

Boho-stil halsband med grå huva och ljusbruna tofflor

Boho-stil halsband med grå huva och ljusbruna tofflor
källa

Detta är en väldigt luftig och snygg outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar för att se elegant och smal ut. Bär en grå tunika-T-shirt med en grå jeansjacka med huva som topp. Bär dem med blå slim fit-jeans med manschetter, ett långt halsband i boho-stil och ett par ljusbruna läderskor.

Grön chiffongskjorta med knappar med grå byxor med resår i midjan och manschetten

grön chiffongskjorta med knappar och grå byxor med resår i midjan
källa

Det här är en ganska enkel och lite pojkaktig outfit att ha på sig som en affärsavslappnad outfit som du förväntar dig att sticka ut från mängden naturligt. Bär bara en grön chiffongskjorta med grå byxor med elastisk midja och koniska benmuddar. Lägg till ett par solbränna mockaskinn för att ge lite djup till utseendet.

Vit kortärmad blus med svarta och vita mini-shorts

Kortärmad vit spetsblus med svarta och vita mini-shorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som kan få dig att se ungdomlig, attraktiv och lättillgänglig ut. Du kan bära en vit kortärmad spetsskjorta med svarta och vita minishorts med minitryck. En stor svart läderhandväska och ett par solbränna loafers är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Kamelfleecejacka med blå slim fit-jeans och ljusbruna tofflor

Kamelfleecejacka med blå slim fit-jeans och ljusbruna tofflor
källa

För att skapa denna snygga och balanserade outfit speciellt gjord för höst och vinter, kan du bära en ljusgrön stickad tröja med en överdimensionerad kamelfleece och en marinblå och grå rutig halsduk för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ljusbruna loafers för att se snygga och unika ut.

Vit V-ringad T-shirt med blå jeans med muddar och ljusbruna läderskor

vit V-ringad t-shirt med blå jeans med manschetter och ljusbruna läderskor
källa

Detta är så rent ett gatutseende som möjligt. Det är perfekt att bära detta för matinköp och avslappnade tillhåll. Bär bara en vit kortärmad V-ringad t-shirt och mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par ljusbruna läderskor för en särskilt snygg touch.

Silkes tryckt skjorta med sidenknapp och blå jeans och läderskor

Blommatrycksskjorta i siden med knappar, blå jeans och läderskor
källa

För att forma det mogna och eleganta utseendet kan du bära den här marinblå och vita sidenskjortan. Kombinera den med blå, smal jeans med hög midja. Ett par bruna läderskor och en matchande brun läderhandväska är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Hoppas att du gillar de tan loafers outfitidéer som jag just beskrev för dig. Om du vill se något unisex är de outfits som nämns ovan definitivt för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*