Takvåning med industriella detaljer

Takvåning med industriella detaljer

Denna modiga takvåning kallas Penthouse PK43 och designades av Blackhouse kreativa team. Det moderna utrymmet erbjuder vissa industriella accenter och det saknar varken värme eller komfort.

Designarna värmde rårummen med oljat trä och naturliga material som läder och filt. Betongytor står mittemot de släta vita putsade väggarna och skapar en slående visuell kontrast. Industriella referenser är synliga och minimeras av olika texturer.

När du går in i denna takvåning ser du ett imponerande vardagsrum och kök med öppen planlösning. I kombination förblir rummen visuellt uppdelade. Fönster från golv till tak släpper in dagsljus i lägenheten och betonar deras designkontraster.

Köket är utrustat med vita tunnelbana kakel, möbler i svart metall med bänkskivor i sten, inklusive en köksö. För att fräscha upp utrymmet hängde formgivarna en inramad kub över ön och placerade lite krukväxter där. Det stora sovrummet är en riktig oas med trä på väggar, golv och tak. Långa gardiner faller över de svartramade fönstren och skapar både en känsla av integritet och en visuell koppling till vardagsrummen. Badrummet hölls i vitt och försett med några ljusa träelement. Lamporna är lakoniska och vita, förrådsrummen är stängda. Kolla in bilderna på detta underbara hem nedan!

Samtida takvåning med industriella detaljer - DigsDi
Samtida takvåning med industriella detaljer |  Öppen planlösning.
Industriella detaljer, ljus konst värmer upp denna takvåning - Chicago.
Samtida takvåning med industriella detaljer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*