Taffeta Kjol Outfit Idéer

Taffeta Kjol Outfit Idéer

Idag ska jag prata om en typ av kjol som är gjord av ett mycket speciellt tyg, nämligen taft. Taffeta är i grunden en typ av silke som inte ser lika silkeslen och blank ut som vanlig siden. Istället ser det halvmatt ut och har lite ojämnhet. Medan en silkekjol är perfekt för evenemang som proms och cocktailparty, är en taft kjol mer avslappnad och fungerar bättre som en del av en street outfit. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt trevliga idéer för taft kjol outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med en grå knälång taft kjol

svart skinnjacka med grå knälång taft kjol
källa

För att starta den här listan över speciella och luftiga outfitidéer kommer jag att visa dig en väldigt snygg streetoutfit. För att forma denna outfit kan du bära en grå skjorta nedåt och en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med en ljusgrå miditaftakjol. Bär rosa balettlägenheter för en lätt damliknande touch.

Mörkgrå, figurkramande trekvartärmtopp med svart miditaft kjol


källa

Du behöver inte alltid visa hud för att se reserverad sexig ut. Med en figurkramande outfit som den här kan du visa upp dina kurvor och se återhållen sexig ut på ett naturligt sätt. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå figur-kramning topp med tre fjärdedelar ärmar och en svart midja taft flared kjol med hög midja. Använd en svart öppen fotledsrem för att se snygg och elegant ut.

Vit spetsblus med utsvängd kjol i röd miditaft

vit spetsblus med utsvängd kjol i röd miditaft
källa

Att se skarp och lite glad ut hur man lägger till ett rosa element i mixen. Bär en vit långärmad blus med spetsform på toppen. Koppla ihop den med en röd miditaftakjol. Bär bara ett par ljusrosa balettlägenheter för att skorna ska se ladylike och attraktiva.

Svart t-shirt med V-ringning och lila tryckt midi-taft utsvängd kjol

svart t-shirt med V-ringning och lila tryckt midi-taffeta flared kjol
källa

Det här är en väldigt elegant outfit som du definitivt kan ha på dig som en casual casual outfit på kontoret. Bär en kortärmad t-shirt med vit v-ringning och en flared lila och svart tryckt miditaft kjol för att forma detta utseende. Använd svarta strumpor och svarta mockaskor för att se smala och eleganta ut. En svart läderhandväska för ett mer professionellt och elegant utseende är svaret.

Blush rosa blommig chiffong från axeln med maxi taft kjol

Blush rosa blommig chiffong från axeln med maxi taft kjol
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som du kan ha på cocktailpartyerna, ha på dig en axel, av chiffongblus i axelrosa med blommönster. Kombinera den med en rodnadrosa maxi veckad och utsvängd kjol av taft. För skorna kan du bära silvermetalliska ankelremmar med öppna tår för att ge klass till denna outfit.

Grå tröja med svart infinity-halsduk och röd minikjol

grå tröja med svart infinity-halsduk och röd minikjol
källa

För att se glad och skarp ut, låt oss titta på en annan outfit som använder färgen rosa röd. Bär en grå tröja med en svart infinity-halsduk på toppen. Kombinera dessa bitar med en röd mini-taftskridskor. Bär ett par ballerinor med leopardtryck för att göra utseendet komplett. Lägg till en rosa läderkoppling i mixen för en damliknande och elegant look.

Vit ärmlös chiffongblus med svart golvlång kjol

vit ärmlös chiffongblus med svart golvlång kjol
källa

Här är en mycket unik och attraktiv svartvit cocktailpartydräkt. Bär en vit och svart ärmlös slipsblus för toppen för att forma det här utseendet. Kombinera den med en svart, utsvängd och flytande taftkjol på golvet. Använd en svart öppen tårem för att avsluta din outfit.

Svart skinnjacka med grå miditaftakjol

svart skinnjacka med grå miditaft kjol
källa

För att se snyggare ut är ett enkelt sätt att bära något av läder. Till exempel kan du bära en svart skinnjacka med en röd skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en utsvängd kjol i grå miditaft. Lägg till en handväska i brunt läder och svarta balettlägenheter för att se snygga och snygga ut.

Vit skjorta med knappar och rosa guldfärgad midikjol

vit skjorta med knappar och rosa guldfärgad midikjol
källa

För att forma denna enkla och eleganta affärsavslappnade outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit nedskjortad skjorta med ett guldbälte. Kombinera dem med en midjan kjol i rosa guld. Bär silver- och guldöppnade högklackade, högklackade skor för att göra denna outfit mer prickig och stilren.

Grå och vit randig topp med en gul taftåkare med blommönster

grå och vit randig topp med gul taffeteskridskjol med blommönster
källa

Detta är en mer glad och ungdomlig outfit. För toppen kan du bära en vit och grå horisontell randig t-shirt med halva ärmar. Kombinera den med en gul och vit blommig taftskridskojol. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar och en rosa läderhandväska för att se mer ladylike ut.

Vit knappskjorta med midikjol i färgblock

vit skjorta med knappar och midikjol med färgblock
källa

Här är en attraktiv och lättillgänglig affärsavslappnad look som är väldigt lätt att dra. Bär en vit skjorta med knäppning och bind en svart tröja runt halsen som om det var en halsduk. Kombinera dem med en flerfärgad miditaft kjol. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Svart motojacka med matchande miditaftkjol

svart motojacka med matchande miditaftakjol
källa

Här är en väldigt snygg outfit som känns lite damlik tack vare taftkjolen. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en svart lädermotojacka till toppen. Använd den med en midi-taftkjol i kol och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Vit skjorta med krage, läderjacka och svart maxi-taft kjol

vit skjorta med krage, läderjacka och svart maxi-taft kjol
källa

Låt oss titta på en annan snygg och vacker outfit som använder den svarta skinnjackan. Kombinera bara skinnjackan med en vit skjorta med knappar för toppen. Bär en svart maxi-taft kjol och silver balett lägenheter för att se snygg och ren.

Hoppas att du gillar idéerna om taft kjol outfit jag just nämnde för dig. För de av er som älskar att bära silke men tycker att det är lite för formellt, prova dessa taft kjolkläder så kommer du att älska dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*