Tå sandaler för kvinnor

Tå sandaler för kvinnor

Tåsandalerna, även kända under namnet Thong sandaler eller tå ring sandalerär en särskilt gammal variant av skosockelsandalen och dess nuvarande version går tillbaka till Geta-sandalerna och Zori-sandalerna från Japan liksom tånandalerna från det antika Egypten. Under 2000-talet förvärvade detta traditionell sandform Deras nya popularitet beror på utseendet på remskor som säljs under namnet flip flop och som länge har använts i vattnet.

En kort översikt över remskor

Thong sandaler liknar klassiska sandaler gjorda av en enkel sula som hålls på foten av remmar. Dessa remmar föras var och en vid en punkt från utsidan till mitten av den övre sulan mellan stortå och andra tå och vanligtvis ansluten till resten av skon med en tånbrygga eller direkt genom ett hål i sulan.

Därigenom görs sandalen med hjälp av remmarna ovanför det främre fotstödet och hålls av tårna på foten och är mycket lätt och snabbt att ta på eller ta av. Beroende på modell läggs ytterligare remmar till vristen eller fasthållningssystemen, vilket ger mer stöd.

Det är just på grund av dessa egenskaper som sandaler med tåbroar också kritiseras och påverkar dem Skadligt för hållaren Sätt på höga klackar i en timme.

Bästa Closed Toe Sandals för kvinnor 2020 - Ultimate Guide.
Amazon.com: Platta sandaler för kvinnor sommar, SIN + MON Boho Flip för kvinnor.
Propét Jenna - Comfort-sandaler med tå för kvinnor |  Flow Fe
Propét Jenna - Sandaler för stängda tå för kvinnor |  Flöde Fe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*