Ta en sommar känsla till ditt hem

Ta en sommar känsla till ditt hem

Sommaren kommer och ditt hem känns inte alls? Då är det hög tid att välja en eller flera trender som du vill ta med dig i ditt interiör och fräscha upp för säsongen. Alla dessa trender är aktuella inredningstrender för moderna hus och ger omedelbart ditt rum en somrig känsla så att du får en uppfriskande sommarinredning. Låt oss börja!

Wicker berör

Wicker och rotting accenter och element ger alltid interiören en avslappnad yttre touch, eftersom dessa material vanligtvis används för yttre utrymmen. Dessa kan vara korgpallar i ditt kök, en korgbord för förvaring i vilket rum som helst, ett arrangemang av korglampor, en korgfåtölj eller ett rottingbord – allt du vill och passar med ditt interiör. Lägg inte för mycket möbler så här, bara några få saker kommer att vara bra.

Fet tapet

Prickiga bakgrundsbilder är i stort sett en het trend. Om du vill fräscha upp ditt hem för sommaren väljer du tropiska blad-, frukt-, blomma- och flamingotryck som skriker sommar, provar nautiska tryck för nautiska eller kustnära utrymmen och väljer bara ljusa och färgglada geometriska mönster och andra tryck som ger färg och lysa upp rummet. Bara en uttalande vägg räcker för att ge ditt rum en somrig känsla. Så det tar inte lång tid. Om du använder flyttbar tapet kan du ändra den när som helst på året.

Ljusa tak

Ett ljust tak är en annan cool idé att fräscha upp ditt utrymme. Det är väldigt atypiskt och ser väldigt ovanligt ut i alla rum. Du behöver inte ta med utskrifter här, välj bara ljusa nyanser som du gillar: turkos, gul, röd, orange, rosa, fuchsia och så vidare. En idealisk kombination är ett neutralt eller monokromatiskt rum och ett mycket ljust tak i några solida färger. Låt dig inspireras och känna att du är på sommaren!

20 sätt att få en sommarkänsla i ditt hem |  ComfyDwelling.c
20 sätt att få en sommarkänsla i ditt hem |  ComfyDwelling.com.
20 sätt att få en sommarkänsla i ditt hem |  Heminredning, Hem.
20 sätt att få en sommarkänsla i ditt hem |  Blommiga tapeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*