Sweatpant Shorts Outfit Idéer

Sweatpant Shorts Outfit Idéer

Låt oss idag prata om hur man ser avslappnad och sportig ut när man shoppar, avslappnade hangouts eller joggar. För detta ändamål kan du bära träningsbyxor, som nämnts i ett annat blogginlägg. Men idag ska jag visa dig något ännu mer uppfriskande. Jag kommer att ta reda på hur du utformar tröjorna. De är vanligtvis väldigt söta och sexiga mini-joggingbyxor som kan få dig att se mysig och naturlig ut. Stylingen är väldigt lätt. För att göra det ännu lättare för dig skulle jag nu vilja visa dig några av de bästa idéerna för träningsbyxor som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Blå jeansjacka med ljusgrå byxa


källa

Inte bara kan du ha på dig träningsbyxor som en avslappnad joggingdräkt utan också som en del av din street outfit. Du kan också ha en svart V-ringad T-shirt och en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med ljusgrå minibyxa. Använd skorna ett par vita sneakers med låg topp för att se uthärda och avslappnade.

Vit t-shirt med svarta mini-byxor

vit t-shirt med svarta mini-byxor
källa

Detta är en mycket typisk joggingdräkt som ser enkel ut och får dig att känna dig väldigt bekväm. För toppen, använd bara en vit bomullst-shirt. Koppla ihop den med ett par grå mini-byxor. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att se sportiga och attraktiva ut.

Camo-t-shirt med grå shorts och klackar och svettbyxor med hög midja

Camo skjorta med grå shorts och hög midja klackar och tröja
källa

För en snygg och lite pojkaktig look kan du bära en kamouflage-t-shirt för toppen. Vanligtvis skulle du förmodligen para ihop t-shirten med pojkvänjeans. Men den här gången med den i grå joggebyxa ger också ett mycket uppfriskande resultat. Använd svarta klackar med öppen tå för att ge en cool touch till det coola utseendet.

Blå stamtryckta mini-byxor med vit t-shirt

blå stamtryckta mini-byxor med vit t-shirt
källa

För dig som gillar att se något unikt och kreativt ut så är det här en superavslappnad outfit som kan hjälpa dig med det. Du kan bara ha på dig en vit t-shirt med himmelblå och vita tribal joggingbyxor. Bär ett par guldbandiga sandaler för skorna för att ge en glänsande och unik touch till kläderna.

Vit och rodnad kort t-shirt med grå mini-byxa

vit och rodnad kort t-shirt med grå mini-byxa
källa

Detta är en mycket ungdomlig och lågmäld sexig outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig ut. Bär en vit och rosa beskuren grafisk tee för toppen. Koppla ihop den med ljusgrå minisweatspants. Bär bara sandaler för skorna för att komplettera outfit med en extra uppfriskande touch.

Svart t-shirt med ljunggrå joggingshorts och vita träningsskor

svart t-shirt med gråmjuka byxor och vita sneakers
källa

För att se minimal och mysig ut kan du använda färgkombinationen svart, vit och grå. För att applicera detta på din street outfit kan du bära en svart t-shirt med grå joggingshorts. Koppla ihop dem med vita löparskor för en uppfriskande och ungdomlig touch till kläderna.

Vit ärmlös t-shirt med grå joggebyxa med ärmslut

svart ärmlös t-shirt med grå joggebyxa med muddar
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form kan du inte bara använda en kort topp för att visa upp ditt resultat. Med en ärmlös vit t-shirt kan du visa dina fasta armar och se bra ut också. Kombinera den med grå joggebyxa och vita träningsskor för att göra utseendet komplett.

T-shirt i svart och rött snitt och matchande mini-shorts

kort t-shirt i svart och rött och matchande mini-shorts
källa

För att bilda denna sportiga och reserverade sexiga outfit kan du bära en svart och röd klippt kort t-shirt för toppen. Koppla ihop den med matchande svarta och röda träningsbyxor. Bär ett par vita sneakers för skorna om du vill ha den här outfit för en löpning.

Grå bekväm tröja med mini-byxor

grå bekväm tröja med mini-byxor
källa

För att forma det mysiga och lättillgängliga utseendet kan du bära en grå långärmad stickad tröja med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med ljusgrå minisweatspants. Koppla ihop dem med vita låga sneakers för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende. Det här är den typ av outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut.

Svart kort tröja med mini-shorts

svart kort tröja med mini shorts
källa

För att skapa en sportig, lågmäld, sexig och mörk look, här är en helt svart outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en svart, något beskuren tröja till toppen. Koppla ihop den med svarta mini-shorts. Använd svarta löparskor för skorna för att göra denna outfit till en outfit som du faktiskt kan ha på dig för en jogging.

Ljunggrå tröja med rosa mini-byxor

ljunggrå tröja med rosa mini-byxor
källa

Detta är ett trevligt försök att ha på sig träningsbyxor som en del av en casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en gråmelerad relax-fit tröja till toppen. Koppla ihop den med rodnande rosa mini-byxor för att se avslappnad och damlik. Bär ett par svarta klackar med öppna tå för skorna så att du ser smal och elegant ut.

Huvtröja med crepe med matchande tröja

Huvtröja med crepe med matchande tröja
källa

Detta är en väldigt attraktiv och lågmäld sexig street outfit som är särskilt lämplig för dig som har gått till jobbet för att få dig en smal midja. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en rodnande huvtröja med rosa rosor och matchande rodnande mini-byxor. Använd ett par vita sneakers för att skorna ska se mer uppfriskande ut.

Ljusgrå löpande mini-shorts med svart linne

ljusgrå löparshorts med svart linne
källa

För ett väldigt enkelt och mysigt utseende kan du bara bära en svart linne och para ihop den med grå minisweatspants. För skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers eller ett par svarta och vita lågkonverse för att komplettera det coola och enkla utseendet.

Hoppas att du gillar idéerna om jogging shorts jag just pratade med ovan. Det finns några mysiga och avslappnade kläder som kan få dig att se extra trevlig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*