Svartvita vardagsrum

Svartvita vardagsrum

Svartvitt färgschema är en klassiker som alltid fungerar – jag vet inte vilka färger jag ska använda – svartvitt! Detta färgschema ger rätt kontrast och kan kryddas med vilken annan färg och tryck som helst – allt ser bra ut med dessa grunder. Idag tittar vi på några eleganta svartvita vardagsrum och sätt att implementera detta färgschema. Låt dig inspireras!

Stilar

Du kan välja många stilar som svartvitt med nästan vad du än kan tänka dig: boho, modern, modern, minimalistisk, skandinavisk, sofistikerad glamour och så vidare. Nordiska och skandinaviska vardagsrum visas oftast i svartvitt, även om du kan gå någonstans, till och med bondgård. Du kan också blanda dem för att skapa ett unikt vardagsrum med sin egen karaktär.

Färgproportioner

Ta reda på hur mycket av varje färg du kommer att använda: kommer det att vara ett lynnigt rum eller ett som är luftigt och översvämmat av ljus? Mörka rum är mycket populära, särskilt eleganta och sofistikerade svarta vardagsrum, men du kan alltid fräscha upp ett sådant rum med en touch av vitt och grädde. Ljusa och luftiga rum går aldrig ur stil, du kan stänka dem lite med svarta accenter – accentväggar, några möbler och tillbehör, krukor och andra saker du vill ha. Mer eller mindre samma proportioner av dessa två färger ger dig ett särskilt djärvt utrymme. Detta är ett ljust rum att bo i!

Hur man hamnar

Svartvitt kan tyckas tråkigt, men det finns flera enkla sätt att undvika neutralt utseende. Den första idén är att lägga till naturliga träelement – färgade möbler, trädstumppallar och träbänkar. Det andra – och tidlösa alternativet – är att fräscha upp rummet med krukväxter. Grönt är bättre för uppfriskande än blommor. Ett annat sätt att gå är att lägga till metall – lampor, ljuskronor och till och med sängramar. Textilier kan också vara en bra idé att lägga till textur i – pälsmattor, eleganta sammetridåer, fluffiga och fängslande kuddar.

48 Idéer och mönster i svartvitt vardagsrum |  Decohol
Idéer för svartvitt vardagsrumsdesign |  Vardagsrum .
Vardagsrum i svart, vitt och grått med fin gallerivägg.
20 moderna samtida svartvita vardagsrum |  Hem design .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*