Svartvita toppdräktidéer

Idag ska jag prata om ett mycket intressant och omfattande ämne, hur man utformar den svarta och vita toppen, inklusive alla typer av knapp-up skjortor, blusar, t-shirts eller ärmlösa toppar. Den svarta och vita färgkombinationen är fantastisk, speciellt om du vill se lite konstnärlig ut. En annan bra sak med denna färgkombination är att den passar riktigt bra med många andra färger. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa svartvita toppidéidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svartvit randig topp med en kort kavaj och blå ankeljeans


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och konstnärliga outfitidéer med en snygg outfit som kan bäras på jobbet eller till halvformella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart kavaj över en svartvit randig blus med knappar. Kombinera dem med en mörkblå, otvättad skinny jeans. Använd svarta ballerinor för att se rena och eleganta ut.

Svart och vit axeltryckt topp med beskurna skinny jeans

Svartvitt topp med axeltryck och korta skinny jeans
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln speciellt gjord för dig som inte vill ha en cocktailfestdräkt kan du bära en vit och svart topp. Kombinera den med ett par vita, korta skinny jeans. Använd ljusrosa höga klackar för att slutföra ditt utseende.

Vertikal randig topp med svartvitt mock-halsringning och smala jeans

vertikalt randig topp med svartvita ståkrage och smala jeans
källa

För att skapa detta snygga och unika svartvita utseende, bära en vertikalt randig ärmlös topp med en svart och vit mock-hals och para ihop den med svarta supermagera jeans för höghus. För resten av utseendet kan du bära en svart koppling och ett par svarta läderstövlar för att komplettera outfit.

DIY svartvitt topp med smala ankeljeans

DIY svartvitt topp med smala jeans
källa

För dem som vill se lite mer kreativa ut kan du skapa din egen svartvita topp med en skiktningsteknik. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt och en svart linne över dem så att de ser ut som en svart och vit topp. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och klackar med öppen tå med svarta fotledsremmar för att komplettera outfit.

Svart randig långärmad topp med vit bomberjacka

svart randig långärmad skjorta med vit bomberjacka
källa

För att uppnå denna stilfulla business casual outfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en vit bomberjacka. Du kan bära en vit kavaj om du vill se lite mer formell ut. Använd svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att se snygga och rena ut.

Svartvit randig långärmad t-shirt med läderjackor

svartvitt randig långärmad T-shirt med läderjackor
källa

Detta är ett annat snyggt svartvitt utseende. Den här gången läggs ett läderelement till blandningen för att göra denna outfit extra attraktiv. För att forma detta utseende, bära en svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med en svart damask i läder. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Svart spets topp med kantad fåll och vita skinny jeans

svart spets topp med korsad fåll och vita skinny jeans
källa

Det här är en ganska mysig och damliknande outfit som har ett subtilt spetselement i sig. I detalj kan du bära en svart och vit topp med en klyvad spetsfåll och halva ärmar. Koppla ihop den med ett par vita skinny jeans för att se uppfriskande ut. Bär ett par svarta och vita randiga spetsiga klackar som passar perfekt till resten av kläderna.

Ärmlös topp med en svart och vit tunika med en urringning och smala jeans

Ärmlös topp med tunika i svarta och vita och smala jeans
källa

Det här är en ganska luftig outfit som du kanske vill prova. Bär en ärmlös svartvitt randig tunikatopp med en scoop-halsringning för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta klackar med öppna tåremmar så att skorna ser extra smala ut. Använd en korsväska i svart och silver för att göra det härliga utseendet.

Långärmad randig svartvitt topp med mini shorts

långärmad randig svartvitt topp med mini shorts
källa

Om du vill ha den klassiska svartvita randiga långärmade t-skjortan måste du vara medveten om att det kan få vissa att se bredare ut än de faktiskt ser ut. Så du måste försöka ta reda på om du har samma problem. Annars kan du para ihop den med svarta minishorts och vita sneakers för att se rena och attraktiva ut.

Svart och vit pläd av axelblusen med mini-jeansshorts

svartvit rutig axelblus med mini-jeansshorts
källa

För att uppnå en lågmäld sexig outfit kan du bära den här svartvita axelns kortärmade topp för att visa upp dina vackra kragebenar och axlar. Koppla ihop den med ett par svarta mini-jeansshorts. Använd ett par vita sneakers för att skorna ska se rena och uppfriskande ut.

Avskuren långärmad randig t-shirt med svarta chinos avskurna

beskuren T-shirt med korta ärmar och svarta, beskurna chinos
källa

För de av er som har lagt mycket arbete i form, kan denna outfit visa upp midjan naturligt. För att uppnå denna outfit, bär en svartvit randig, långärmad, beskuren t-shirt. Koppla ihop den med svarta, högklippta chinos. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge stil till kläderna.

Svartvitt mönstrad kortärmad t-shirt med korta byxor

svartvitt mönstrad kortärmad T-shirt med beskuren byxa
källa

Detta är en söt svartvit t-shirt med korta ärmar och prickar. Du kan enkelt para ihop den med vita beskurna smala byxor och en svart öppen fotrem med öppna tår. Bär en rosa läderhandväska för att ge elegansen till denna outfit.

Ärmlös svartvit randig blus med beskurna chinos

svartvit randig ärmlös blus med förkortade chinos
källa

För att uppnå denna eleganta casual casual outfit kan du helt enkelt bära en svartvit randig ärmlös skjorta med knappar och svarta slim fit chinos. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att se smala och eleganta ut.

Hoppas att du gillar de svartvita topp outfit idéerna jag just nämnde. Prova dem om ditt mål är att se attraktivt och lite konstnärligt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*