Svartvita rutiga kjolkläder

Svartvita rutiga kjolkläder

Just när jag fick idén att skriva ett blogginlägg om rutiga kjoldräkter insåg jag snabbt att du faktiskt ser väldigt annorlunda ut med rutiga kjolar i olika färger. Om jag verkligen gräver djupt in i alla dessa blir det ett manus som tar en halvtimme att avsluta. Naturligtvis vill jag inte det och jag vill alltid att du ska få ut det mesta av mitt blogginlägg inom några minuter. Därför bestämde jag mig för att skriva mer om den svarta och vita rutiga kjolen idag. För att visa dig hur du utformar det vackert har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i svartvit pläd kjoldräkt, och jag ska visa upp dig.

Turtleneck med svartvitt rutig minikjol


källa

Låt oss börja outfit med en bedårande outfit som faktiskt kan få dig att se längre ut. För att uppnå det här underbara utseendet kan du bära en svart krönande turtleneck och sätta den i en hög midja svartvitt rutig minikjol. Observera att denna typ av förband hjälper dig att visuellt flytta midjan uppåt och få dig att se mycket högre ut. Bär ett par svart mocka över knästövlarna för att göra din outfit i stil.

Svart och vit skater flanell kjol med kofta

Svart och vit skater flanell kjol kofta
källa

För en feminin och vacker look kan du bära en svart tröja med en svart kofta som topp. Kombinera dem med en svartvit rutig skaterkjol. För att ge din outfit elegans, komplettera ditt utseende med svarta leggings och svarta spetsiga klackar.

Svart och vit prickig topp med rutig skaterkjol

Pläd kjol gjord av svarta och vita prickade åkare
källa

Det rutiga mönstret är verkligen ett mycket fint mönster. Är det inte intressant att se vad som händer när det är ihop med ett annat vackert mönster, nämligen prickmönstret? Denna outfit har svaret för dig. Den består av en svart och vit prickig topp som kombineras med en rutig skaterkjol. Kombinera dem med svarta strumpor och läderskor. Slutligen bär en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Bär med läderjacka & filthatt

Läderjacka filt hatt outfit
källa

Hittills har jag inte nämnt en outfit som innehåller en jacka. Och som du kanske hade förväntat dig skulle mitt val av jacka vara den mest mångsidiga jackan av alla, nämligen den svarta skinnjackan. För mer information, använd en vit stickad tröja med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med en rutig minikjol gjord av svart och vit ull. Bär dem med svarta leggings och svarta mockaskor för att skapa fina lager. Lägg till en svart filthatt i ekvationen.

Bär den med en vit spetstopp i tre fjärdedelar

vit topp med tre fjärdedelar
källa

För ett enkelt, uppfriskande och feminint utseende kan du helt enkelt bära en vit spets topp med tre fjärdedelar ärmar. Koppla ihop den med en svartvitt flätad minikjol och vita spetsiga tåklackar för att komplettera outfit på ett snyggt sätt.

Röd kort t-shirt med hög midja svart och vit rutig minikjol

röd kort t-shirt hög midja svart och vit rutig minikjol
källa

För en återhållen, sexig outfit kan du bära en röd kortärmad crop top och kombinera den med en hög midja svart och vit rutig minirater kjol. Miniklänningen låter dig inte bara visa upp dina långa ben, kjolens höga midjeavskärning med crop-toppen gör att midjan ser högre ut, vilket ger ett högre och smalare utseende. Bär den med svarta besättningsstrumpor och oxfordskor för en elegant twist.

Flared midi rutig kjol med svart tröja

flared svart midi rutig kjol svart tröja
källa

Detta är en mycket mysig och feminin outfit som är väldigt lätt att ta av. För toppen är det bara att bära en svart stickad tröja med en turtleneck. Koppla ihop den med en svart och vit rutig kjol. Bär ett par svarta mockaskinn för skorna för en avslappnad och snygg finish.

Svart crop topp med ärmar och en midjekjol med hög midja

svart, midjekjol med hög midja och kepsärmar
källa

Om du är en lång och smal kvinna kommer denna outfit att betona din styrka som ingen annan outfit kunde. För att uppnå detta fantastiska utseende, ha på dig en svart topp med ärmskydd och en svartvit rutig skyskrapa mini pirat kjol. Koppla ihop dem med svarta stridsskor för att ge lite grovhet till det redan coola och vackra utseendet.

Svart lång kavaj med mini-rutig kjol

svart lång kofta miniatyr kjol
källa

Här är en mycket snygg lagerlagring. Använd den med en vit tryckt t-shirt med en rutig minikjol. Bär en svart lång kavaj över delarna för att skapa de snygga lagren. Skiktningsspelet slutar dock inte där. Du kan kombinera dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar. Bär en choker för att lägga till en snygg touch.

Flared midikjol i svart och vitt med en figur-kramad tröja

svart och vit utsvängd midikjol figur-kramad tröja
källa

Du kan definitivt skapa en affärsavslappnad arbetsdräkt runt en rutig kjol, och här är ett bra exempel på det. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja med rund halsringning. Kombinera den med en svartvitt rutig midikjol. Kombinera dem med klackar med öppna tår med svarta fotledsremmar och en svart läderhandväska för att ge en elegant touch till utseendet.

Svart och vit rutig penskjol med jeansjacka

Jeansjacka med en svartvit rutig pennkjol
källa

För en super chic outfit som du kan bära på fredagar liksom för vänner, ha en vit nedskjortad skjorta och jeansjacka över axlarna. Koppla ihop dem med en svartvit rutig penskjol och svarta spetsiga tåklackar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Använd den med en grå tröja och svart ullkavaj

grå tröja svart ullkavaj
källa

Att bli märkt på vintern är att bära en minikjol ett bra sätt. Naturligtvis skulle du behöva hjälp av strumpor eller leggings för att göra detta till ett praktiskt drag. Som ett exempel på en sådan vinterdräkt kan du bära en grå tröja med en svart ullblazer som topp. Bär den med en svartvitt rutig minikjol, svarta strumpor och svarta läderstövlar för att komplettera denna feminina och vackra outfit.

En axeltröja med en DIY-rutig minikjol

En axel DIY rutig minikjol
källa

För ett reserverat, sexigt och kreativt utseende kommer denna outfit inte att besvikna. Först och främst är den axelbandslösa svarta tröjan i sig mycket attraktiv. Men där magin händer är DIY pläd minikjol, som faktiskt är gjord av en svartvitt rutig pojkvänskjorta. Koppla ihop dessa bitar med svarta stövlar i mocka med öppen tå för att se super chic ut.

Vit tröja med rutig kjol och knähöga stövlar

vit tröja rutig kjol knä höga stövlar
källa

För en mysig look intill kan du bära en vit turtleneck med en turtleneck. Koppla ihop den med en svart och vit rutig skater minikjol, svarta leggings och ett par bruna läderstövlar i läder för att göra utseendet komplett.

Svartvit rutig bodycon-minikjol med röd kofta

svart och vit pläd bodycon mini kjol röd kofta
källa

Låt oss titta på en outfit som använder några hårda färger. Denna outfit består av en vit knäppt skjorta och en ljusröd kofta för toppen. Koppla ihop dem med en rutig minikjol, strumpor och svarta ballerinor för att se attraktiva och bedårande ut.

Här är de svartvita rutiga rockoutfitidéerna som lätt kan överföras till ditt dagliga liv. Om du tycker att den här typen av blogginlägg är mycket användbar för dig, tveka inte att läsa många andra blogginlägg som du hittar på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*