Svartvita randiga klädkläder

Randiga skjortor, klänningar och blusar är en av de ledande kläderna som beskriver den berömda parisiska stilen. De randiga skjortorna är också kända som bretonska. Om du är en modeflicka eller verkligen gillar trender, har du förmodligen en bretonsk skjorta eller svartvit randig klänning i din garderob.

Den svartvita randiga klänningen är en mycket bärbar och avslappnad klädsel. Det går med nästan vad som helst. Du kan utforma den så att den ser superavslappnad och avslappnad och elegant ut, med höga klackar eller annat snyggt häftklammer.
I det här inlägget kommer vi att se tillsammans hur man bär en randig klänning för många olika tillfällen: arbete, en lugn promenad eller eleganta tillfällen. Låt mig berätta detta för dig – du kommer att älska den här klänningen!

Moderna ränder

svartvit randig klänning modern
källa
Om du gillar klassisk men lite modern stil kan det här vara klänningen för dig. Den har en elegant och bekväm rak skärning, en midilängd och långa puffade ärmar. När du parar ihop den här klänningen med remmar i sandaler och en svart axelväska får du en perfekt vardagskläder som du definitivt kommer att älska!

Volanger av axeln

svart och vit randig klänning över axel volang
källa
Om du letar efter en fantastisk sommarklänning kan det vara en av de bästa jag har hittat. Till och med utsidan som den här tjejen är fotograferad i passar perfekt med den här underbara klänningen. Halsen är utanför axeln med underbara volanger medan resten av klänningen är flytande och mycket smickrande.
Kombinera den med guldsmycken och lägg till platta snörskor för att komplettera det här utseendet.

Pläd och ränder – dubbelt problem!

svartvit randig klänning rutig
källa
Först var jag inte säker på den här kombinationen av tryck. Det handlar om att göra det snyggt och modernt. Medan det rutiga mönstret dominerade i höst och vinter är ränderna alltid snygga. Så matematiken är tydlig. Du kan blanda dessa två material och ha en fantastisk outfitkombination som du gärna kommer att ha på dig även på kallare dagar.

Olivias ränder

svartvit randig klänning olivia
källa
Olivia Palermo är en av de snyggaste tjejerna i modebranschen. Ibland bär hon något väldigt enkelt, men i sig själv får det ett helt nytt utseende. Den här svartvita randiga klänningen är elegant och avslappnad. Den har en delikat volangfåll medan resten av klänningen är ganska enkel. Hon kombinerar den med snörade remmar som är tryckta.

Mantel = klänning

svart och vit randig badrock
källa
Trenden att ha på sig kläder istället för klassiska kläder hade tagit över modescenen under en tid. Jag vet inte om dig men jag älskar den här trenden. Vad är fel med att känna sig bekväm och trendig samtidigt?
Den här klänningen är maxi med hög V-ringning. Du kan enkelt utforma den med blå skåpbilar och en liten väska. Klockärmarna ger den här eleganta klänningen en viss atmosfär.

Inte en fin klänning

svartvit randig tailcoat
källa
Ett annat exempel på hur du kan bära en annan klädsel, till exempel en klänning. Istället för en mantel, bära en lång avslappnad rock! Den här svartvita randiga klänningen är faktiskt en kappa inslagen på ett sådant sätt att den ser ut som en vacker klänning. Du kan kombinera den med svarta fotkängor och en fin mockapåse.
Denna outfit är ganska avslappnad, perfekt för vardagskläder.

Blandar utskrifter

svartvit randig klänning blandat mönster
källa
Den här vackra svartvita randiga klänningen är perfekt att ha på sig på en varm sommardag. Jag kan nästan föreställa mig att jag äter glass och dricker min kaffelatte i den här kjolen.
Gör den här klänningen mer intressant genom att para ihop den med djurtrycksandaler. Att blanda mönster är alltid en utmanande och spännande sak att göra på mode!

Läder väskor

svartvita randiga läderväskor
källa
Intressanta detaljer om vackra, avslappnade häftklamrar gör att alla kläder ser unika ut. Utan dessa läderväskor skulle den här klänningen vara avslappnad och kanske lite tråkig. Men när du parar ihop den med en militärgrön fjäderdammjacka och randiga mulor, kommer du att göra denna outfit helt elegant och mycket snygg. Du kan utforma denna outfit för vardagskläder.

Ladylike svartvit randig klänning

svartvit randig klänning vintage
källa
Om du gillar retrokläder som dessa, gå till den randiga. I kombination med en matchande väska ser den fantastisk ut. Längden är typisk för 1960-klänningar. När det gäller skor kan du para ihop dem med svarta stiletter.
Denna look är perfekt för eleganta tillfällen som middagar, födelsedagsfester och bröllop.

Wrap klänning med volanger

svartvit randig klädplast
källa
En av mina favoritklänningar är inslagna. De är så smickrande och så bekväma. Du kan också se att de ser väldigt eleganta och moderna ut. Den här svartvita randiga klänningen har fantastiska volanger. Kombinera den med tvåfärgade slingbackskor och en halmsäck. Du kommer att ha ett vackert sommarutseende som du kan bära på varma dagar utan att känna dig obekväm.

Kofta över svartvit randig klänning

svart och vit randig kofta
källa
När vädret varken är här eller där är det dags att ta med koftor i din randiga outfit. Denna rodnadrosa kofta är mycket smickrande medan skuggan är praktisk och lätt att arbeta med.
Du kan bära detta utseende för en daglig promenad, kaffe eller lördagbrunch med dina flickvänner.

Färgstänk

svartvita randiga dreddrosa skor
källa
När du investerar i en bra klänning, var noga med att välja något som kommer att vara för evigt och aldrig kommer att gå ur stil. Denna investering skulle vara klok om du väljer den här randklänningen.
Då kan du enkelt ändra detaljer. När du lägger till dessa vackra rosa stilettos får du det fantastiska, spännande och unika utseendet som du kommer att älska.

Som en fransk

svart och vit randig fransk klänning
källa
Om du verkligen vill återskapa franska flickors utseende bör du definitivt börja med en svartvit randig klänning. Dessa tjejer bär ränder hela tiden så det är bäst om du provar. Kombinera en randig klänning med en svart trenchcoat och voila! Du ser ut som en riktig parisare.

Som ni flickor kunde se är den här klänningen väldigt mångsidig och bekväm att ha på sig. När du har de ögonblicken när du inte har något att bära, välj bara den svartvita randiga klänningen från din garderob så är ditt problem löst.
Jag hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Var noga med att läsa alla andra artiklar vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*