Svartvita plantskolor

Svartvitt är ett klassiskt färgschema som alltid fungerar – för alla rum och för de flesta stilar är det ganska hög kontrast som samtidigt inte gör det tråkigt. Idag ska vi bevisa det med dagis och visa dig fantastiska barnrum gjorda i det här färgschemat. Fördjupa dig!

Stilar och proportioner

Svartvitt fungerar för allt: Skandinaviskt, modernt, samtida, industriellt, boho och många andra. Välj proportioner som passar ditt utrymme – blir det humörsvart mörkare med lite vitt att fräscha upp? Eller kommer det att vara ett superluftigt rum med bara några svarta höjdpunkter för drama? Eller väljer du en ljus kontrasterande dröm med svartvitt i rätt proportioner? Bestäm dig och börja dekorera.

Hur krydda det

Svartvitt verkar för vanligt och tråkigt för dig, och det betyder att du bör borsta på dekor på något sätt. Du kan göra detta med några få färger – grönt, orange, rött, gult – vad du än vill. Lägg till dem med små tillbehör och leksaker, vilket är en vinn-vinn-idé. Du kan inte förvänta dig att ditt barn bara gillar svarta och vita leksaker. Barn älskar alla ljus! Cheer upp rummet med krukväxter och bättre grönska som sticker ut mot den svartvita bakgrunden. Lägg till utskrifter: ränder, geometriska, grafiska och andra gör dagis modigare och trendigare. Gör en cool gallerivägg med barnens konstverk och kransar och voila – du har ett fantastiskt utrymme!

Vi spionerar en bedårande svartvitt plantskola!  Tack .
Det är bara ännu en svartvit måndag!  Design av: @laurajilizian.
5 djärva svartvita plantskolor |  Svart vit plantskola, vit.
5 djärva svartvita plantskolor |  Svart vit plantskola, vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*