Svarta vita sovrum

Svarta vita sovrum

Trött på alla dessa neutrala? Gillar du inte ljusa färger? Föredrar du tidlösa färgscheman som alltid fungerar? Om du svarade ja på minst en av dessa frågor, välj svartvitt. Detta är ett klassiskt och helt tidlöst färgschema med tillräcklig kontrast för att hålla det intressant och coolt nog. Vi har förberett en hel rad svarta och vita sovrum först, titta runt och bli inspirerad!

Stilar

Du kan välja många stilar som svartvitt med nästan vad du än kan tänka dig: boho, modern, modern, minimalistisk, skandinavisk, sofistikerad glamour och så vidare. Du kan också blanda dem för att skapa ett unikt sovrumsutrymme med en karaktär.

Färgproportioner

Atmosfäriska rum är mycket populära, så du kan rocka mycket svart och helt enkelt fräscha upp det med vita accenter – sängkläder, mattor och gardiner, till exempel – och lägga till vita lampor. Om du föredrar ljusa och luftiga utrymmen, välj helt vitt och strö det lite med svarta svarta nattduksbord, kuddar, bänkar och lampor. Om du älskar kontrasterande utseende, gå efter en svart accentvägg, svarta lampor på vita väggar, en vit stoppad säng mot en svart vägg och så vidare – lek med färger.

Hur man hamnar

Svartvitt kan tyckas tråkigt, men det finns flera enkla sätt att undvika neutralt utseende. Den första idén är att lägga till naturliga träelement – färgade möbler, trädstumppallar och träbänkar. Ett annat sätt att gå är att lägga till metall – lampor, ljuskronor och till och med sängramar. Textilier kan också vara en bra idé att lägga till textur i – pälsmattor, eleganta sammetridåer, fluffiga och fängslande kuddar.

Svarta och vita sovrum ... |  Vit sovrum design, sovrum.
36 svartvita sovrum - foton och idéer för sovrum med.
36 svartvita sovrum - foton och idéer för sovrum med.
Fantastisk djärv svart, vit och grå sovrumsdesign med enkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*