Svarta väggar badrum

Svarta väggar badrum

Svart är en tidlös färg som aldrig går ur stil och att använda den i din interiör är alltid en vinn-vinn-idé. Svart är också en grundläggande färg för atmosfäriska rum, som nu är mycket populära. Så om du vill lägga till svart i ditt rum finns det ett par olika sätt att göra det på. När du är redo för radikala förändringar, prova svarta väggar. Svarta väggar, oavsett väggar eller allt, skapar en cool och avkopplande atmosfär. Idag tittar vi på hur man vaggar svarta väggar i ditt badrum.

En svart uttalande vägg

Om du inte vill ha mycket svart i ditt rum, vagga en svart svart vägg. Eftersom detta är ett badrum kan du lägga en märkbar vägg i dusch- eller badkarområdet för att göra det tydligt. Om rummet är neutralt är detta garanterat. Du kan måla det, det kan vara sten, marmor eller någon iögonfallande kakel klädd i ett fiskbensmönster, tunnelbana eller sexkant eller bara de vanliga. Använd blanka brickor och försök använda kontrastfog för att få väggen att sticka ut ännu mer. Prickiga brickor eller svart marmor lägger till textur i rummet och gör det mer intressant, men inte dyster.

Flera svarta väggar

Om du är redo för ett lynnigt rum eller bara älskar svart, vagga alla väggar i svart. Om det är ett vintagerum kan du välja svarta paneler med lite struktur. Om det är ett modernt eller minimalistiskt utrymme, varför inte klippa svart sten eller stora svarta plattor över badrummet? Glansiga svarta plattor med vit injekteringsbruk är perfekta för art deco eller bara vintage badrum. För att inte göra rummet så dystert kan du prova ett trägolv eller täcka väggarna delvis med svarta kakel och delvis med trä eller vita kakel. En annan idé är att vagga massor av ljus – flera lager eller ett stort fönster om möjligt. Om möjligt är gungande ljust trä och vitt sängkläder en annan bra idé för att hålla badrummet mindre mörkt och lägga till en sval accent. Njut av!

tänk om väggen bakom svarta köksskåp var mörk?  Med konstverk.
svart badrumsvägg |  Klassiskt badrum, små badrum, snyggt.
25 eleganta och eleganta badrum med svarta väggar - DigsDi
Badrum med svarta väggar - Interiörer av kol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*