Svarta snörning av klädesidéer

Svarta snörning av klädesidéer

Klackar är definitivt många flickors största besatthet. Pumpar eller rundade, tvåfärgade eller svarta – några av de frågor du har ställt dig själv varje gång du är i butiken. Jag kommer att göra det lättare för dig eftersom jag kommer att visa dig en av de mest bärbara klackmodellerna – svarta snörskor. Dessa klackar har varit huvudvalet för de flesta modeflickor i flera år. Om du är intresserad av hur de kombinerar dessa stycken, bläddra ner för att se vad jag hittade åt dig.

Svart kofta

svarta snörskor svart vit
källa
Även de enkla svartvita kombinationerna ser intressanta ut när du kryddar dem med svarta snörskor. Denna look är perfekt för ditt kontor, affärsmöte och andra avslappnade eller formella tillfällen. Jeansen rullas upp så att dina snörskor är helt synliga för alla andra.

Broderade jeans

broderade jeans med svarta snörskor
källa
Broderade föremål finns på min prioritetslista när det gäller intressanta kläder. Jag måste erkänna att broderade jeans kom som en överraskning för mig när de kom ut, men nu – jag älskar dem. Du kan använda den här eleganta kombinationen av jeans, vit blus och svart kavaj som arbetskläder eller elegant kvällskläder.

Skräddarsydd ärmlös kavaj

svarta snörskor skräddarsydda
källa
Den ärmlösa blazern i mjukrosa är perfekt för luftiga sommardagar. När det är varmt men du kan känna vinden, häng det här över axlarna och para ihop det med en vanlig vit t-shirt och jeans. Dessa intressanta svarta klackar får din outfit att se ännu bättre ut.

Wrap blommig kjol

svart wrap kjol med snörning häl
källa
Blommakjol är ett måste på sommaren. Det här ser väldigt snyggt ut, och om du inte visste är blommigtryck en stor trend i år. Kombinera den här röda blommiga kjolen med en vit t-shirt och svart skinnjacka. Svarta snörskor kommer definitivt att göra ett uttalande för denna look.

Hel svart outfit

svarta snörskor helt svarta
källa
Alla svarta kläder ser fantastiska ut och väldigt inspirerande. För mig ser dessa kläder alltid nya och intressanta ut, trots att de har en färg. Snygg bomullstopp med A-linjekjol och rundade svarta klackar med snörning. Enkelt men ändå elegant, eller hur?

Svart och röd kombination

svarta snörskor röd svart
källa
Det har varit känt tillräckligt länge att rött och svart är en perfekt kombination – elegant och sofistikerad. Om du vill ha en elegant, elegant outfit är det här utseendet du kan välja. Den röda knäppta blusen i en svart läderomslagskjol verkar en perfekt kombination för arbete, affärsmöte eller middag.

Pennkjol och tryckt t-shirt

svart penna kjol med snörskor
källa
Polerad och sofistikerad – två ord som kan beskriva denna vackra street-outfit. Olivgrön T-shirt med mörkblå kjol gör en perfekt kombination. Du kan fylla på allt med svarta snörskor och lägga till en jacka med ormskinn.

Svart grimsklänning

svart halterneck klänning med snörning i hälen
källa
Miniklänningar är perfekta för sommaren. I kombination med svarta snörskor ser denna outfit väldigt sexig ut, men också väldigt avslappnad. Om du behöver något som får dig att se provocerande men inte vulgär, gå till den här kombinationen.

Rutig vit kappa

svarta snörskor svart vit elegant
källa
Som jag nämnde tidigare kommer dessa svartvita kombinationer alltid att vara mitt första val. De ser sofistikerade, eleganta och mycket polerade ut. Denna kombination av svart kjol, vit blus och rutig vit och svart kappa är mer än vacker. Fyll på det hela med svarta klackar och en matchande shoppingväska.

Boho klänning

svart boho-klänning med snörskor
källa
Bohemiska klänningar är perfekta för sommaren. Coachella och andra populära sommarmusikfestivaler är perfekta ställen att bära dessa typer av kläder. Broderi och blommönster är huvudfunktioner som får dig att älska den här klänningen. Svarta snörskor är perfekta för varje dag på grund av deras mycket stabila klackar.

Sofistikerat affärsutseende

Svart snörningsbutik
källa
Tweed-blazern är en av pelarna i franska flickors mode. Det vet vi alla, eller hur? Att koppla ihop det med svarta chinos och en vit knapp är ett klassiskt exempel på hur man uppnår ett bra affärsutseende. De kommer att verka enkelt men väldigt elegant och elegant.

Brun mockakjol

svart mockakjol med snörning
källa
Knappade mockakjolar har varit mycket populära de här säsongerna. A-linjesnittet är perfekt för styling. Så tveka inte att köpa en. Kombinera den med en bretonsk skjorta eller blus. Båda delarna är mångsidiga, så du kan definitivt bära dem med snörade sandaler.

Shortcut pojkvän jeans

svarta snörskor med korta pojkvänjeans
källa
Pojkvän jeans är en av de mest bekväma, smickrande och snygga byxorna. Du kan bära dem som en del av dina lediga kläder eller som arbetskläder. I vilket fall som helst kan du styla henne vardagligt, som flickan på bilden ovan – med en svart t-shirt och en lång grå kofta.

Svart rufsig kjol

svarta snörskor svart aimee
källa
Aimee från bloggen Song of Style visar oss hur man bär helt svarta kläder på bästa möjliga sätt. Stammarna i den främre delen av kjolen är mer än vackra och gör denna outfit intressant och mycket snygg. Du kan fylla på allt med svarta snörskor som den här bloggaren.

Brittiskt utseende

randig tröja med svarta snörskor
källa
Alexa Chung är en av mina favoritflickor i modebranschen. Hon har utmärkt karisma, oklanderlig stil och enkel skönhet. Den svarta och röda Bretons tröjan passar perfekt med en grå minikjol och snörning. Återskapa kombinationen av denna Alexa framför en spegel inom 10 minuter.

Svarta snörskor och läder

svarta snörskor i läder
källa
Läder kjolar och byxor är saker som vi kan se mycket ofta hos modeflickor. Vad sägs om svarta skinntoppar? Den här rödhåriga flickan har utformat denna ovanliga kombination med många stilar. Hon kombinerar läderbältet med en skjorta och allt med en svart bomullskjol.

Svarta byxor och vit snörningströja

svarta snörskor vit tröja
källa
Blockklackar kom tillbaka till mode genom den stora dörren. Förutom att de är sköna ser de ut som mycket trendiga och smickrande. Denna fashionabla italienska tjej bär den här kombinationen med lätthet. Glöm inte att ta på dig ett midjeband eftersom hon gjorde det för ett extra elegant utseende.

Krävande läderbyxor

svarta snörskor asymmetriska
källa
Asymmetriska föremål var alltid min grej. Jag älskar dem lika mycket som jag älskar vanliga kläder. Den här kvinnan kombinerar en tidlös bit – läderbyxor med en asymmetrisk tvåfärgad blus. Sluta leta om du letar efter det perfekta kontoret. Jag hittade det.

Jag hoppas att du hittat något för dig själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*