Svarta sneakers Dam

Svarta sneakers Dam

Den stora mode regel jag har lärt mig genom åren är ”sneakers passar vad som helst”. När du är trött på att bära höga klackar, ta på dig de svarta sneakers.

Jag älskar att bära sneakers med den eleganta kameljackan eller med minikjolen med de broderade blommorna. Det ger en bra känsla för din stil och enligt min mening betyder det att du inte är rädd för att experimentera med mode. Är du redo att blanda stilar och kombinera olika material? Ja? Det är bra.

Det viktigaste i mode är att bära något som passar dig och ger dig självförtroende. Så här känner jag mig när jag bär mina svarta favoritskor.

I det här inlägget ska vi ta reda på vilka modeller av svarta sneakers som är kända och vilka av dem som älskar det-flickor mest. Från Converse till Air Max upptäcktes alla typer av svarta sneakers på gatorna, varav några till och med bärs av många it-tjejer från high fashion.

Låt oss titta på det.

Dubbel denim + svarta sneakers

svarta denim sneakers
källa
Dubbel denim kan tyckas lite tråkigt, men försök hitta ett sätt att få det att se beroendeframkallande. Du kan absolut göra detta genom att para ihop det med de svarta sneakersna. Det kommer att visa sig vara en bra, snygg outfitkombination som kan bäras varje dag.

Marinblå kavaj + svarta sneakers

mörkblå blazer svarta sneakers
källa
Varje flickas garderob förtjänar en klassisk och elegant mörkblå kavaj. Det är bärbart för många olika tillfällen, så du bör vara stolt ägare till minst en.
När du kombinerar den med de svarta sneakersna får du en perfekt blandning av ett elegant-sportigt utseende som du också kan ha på dig på kontoret. Eller om du inte är på humör för höga klackar.

Vita volanger + svarta sneakers

volanger svarta sneakers
källa
Vi vet alla att en vit skjorta och blå jeans är en evig outfitkombination. Du kan välja det här utseendet när du går på kaffe eller brunch. Volangerna på skjortan gör att din outfit ser väldigt intressant och modern ut. Använd svarta Vans-sneakers för extra avkoppling.

Beige trenchcoat + svarta sneakers

Kamel gräva svarta sneakers
källa
Converse sneakers är bara en av dem som vi aldrig kommer att bli av med. De är eviga och du kan bära dem om och om igen med olika kläder och i olika färger.
Du kan enkelt kombinera dina favoritskor med den långa kamelrock och den svarta skiftklänningen. Lägg till en väska som ger en elegant känsla för hela utseendet.

Overaller + svarta sneakers

Overaller svarta sneakers
källa
Om du är ett fan av 90-talet har du nog hört talas om Superga sneakers. De var en stor trend för några säsonger sedan, men du kan fortfarande hitta dem i butikerna.
Svart supergas passar perfekt med denimoveraller och röd randig skjorta. De svarta sneakersna ger dig grungestämningen medan resten av klädseln förblir elegant och vacker.

Skjortklänning + svarta sneakers

blå klänning svarta sneakers
källa
Ett bra sätt att bära din sommarskjortklänning är att para ihop den med din favorit Air Max Theas. De monokroma sneakersna från Nike var mycket populära i high fashion-kretsar.
Lägg till en skinnjacka för en biker-atmosfär. Detta är en urban outfit och mycket praktisk också, speciellt om du spenderar en hel dag ute.

Baggy Coat + svarta sneakers

Baggy kappa svarta sneakers
källa
Baggy kläder är perfekta för vardagen. Jag kan säga att jag personligen föredrar de baggy bitarna.
På bilden ovan kan du se den lösa och överdimensionerade kappan. Bär de svarta skinny jeansen under och svarta Nike-träningsskor. Du kan lägga till en svart väska. För att känna dig extra mysig och varm kan du bära en svart stickad hatt.

Grå jeans + svarta sneakers

grå jeans svarta sneakers
källa
Om du har bråttom och inte har tid att välja din outfit är det här en bra kombination. Du behöver inte mer än 10 minuter för att sätta ihop denna outfit.
Du kan bära en enkel grå t-shirt, grå skinny jeans och svarta sneakers. Din kombination ser enkel ut och du kommer att känna dig väldigt bekväm och elegant.

Kostym + svarta sneakers

Kostym svarta sneakers
källa
Har du tänkt på att ha på dig kostym och Converse sneakers? Om du svarar nej, se bilden ovan. Det är definitivt möjligt!
En perfekt grå kostym kombineras med de svarta Chuck Taylors och en elegant väska. Vilken bra blandning av stilar! Du kan bära denna outfit för både dag- och nattevenemang. Du kan till och med bära den på kontoret om du frågar mig.

Jeansjacka + svarta sneakers

Jeansjacka svarta sneakers
källa
Jeansjackor och skåpbilar är inte bara reserverade för tonårsåkare. Du kan också se vacker och mogen ut när du parar ihop dem med bodycon-klänningen. Det kan vara en bra outfit för stadsvandring eller en kopp kaffe med vänner.
För att göra det ännu svalare, använd gråa strumpor med de svarta sneakersna.

Stickad bodycon-klänning + svarta sneakers

Sticka klänning svarta sneakers
källa
Ett bra sätt att se vardagligt och sexigt ut samtidigt är att ha på sig en formklänning. Du kan para ihop den med en bikerläderjacka och svarta Vans-sneakers för ett supercool utseende. Denna outfit är perfekt för att gå ut med vänner eller för en drink i centrum.

Mini kjol + svarta sneakers

Minikjol svarta sneakers
källa
Det här är ett annat utseende som har mycket stil på 90-talet. En vintage Tommy Hilfiger-t-shirt och en svart minikjol är en perfekt kombination. Allt detta är ihopkopplat med de svarta Vans-sneakersna för att hålla den coola 90-talets gymnasiestämning.
Försök att inte se för cool ut i denna outfit!

Parkajacka + svarta sneakers

Parka svarta sneakers
källa
Ett bra sätt att få militären att se cool och avslappnad är att para ihop den med smala jeans och svarta sneakers.
Parkajackan är en fantastisk basutrustning som håller dig varm och sneakersna gör att du känner dig väldigt bekväm. Perfekt outfit för de kalla höstdagarna.

Jag är säker på att du äger minst ett par svarta sneakers. Som du kan se finns det många kläder som kretsar kring svarta sneakers. Försök att hålla dig chic genom att bära den med kamelrock.

Om du vill se cool ut, använd den med minikjolen eller bodycon-klänningen. Du kommer att uppnå det perfekta moderna utseendet när du bär det med de smala jeansen och jackan.

Jag hoppas att du tycker att dessa outfitidéer är inspirerande för dina outfitkombinationer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*