Svarta ankelremklackar

Vilka är de svarta klackarna på ankelremmen? Det är bara svarta klackar med en rem som sveper runt framsidan på din fotled. Det är magiskt hur ett tunt band som detta kan ge din outfit så mycket elegans. Nästa gång du går till jobbet, ta en närmare titt på vilka klackar folk har på sig. Du kommer att upptäcka att det finns massor av klackar på fotledet överallt som tyst tar utrustningen till en annan nivå utan att ens inse ”varför”. Nu vet du den väl bevarade hemligheten. För att hjälpa dig att använda detta som ett trick som du äger, kommer jag att dela några av de bästa sätten att bära de svarta ankelremmarna.

Vit linne med vita skinny jeans och svarta klackar med ankelband


källa

Jag börjar listan med den absolut minimala outfit, som består av en vit linne och vita skinny jeans. Bär dem med svarta klackar med öppen tå och du bör se magin som klackarna kan ge till bordet. Det förvandlar bara en alltför enkel outfit till en elegant och elegant outfit.

Använd den med en vit blus och smala jeans med muddar

Smala jeans med vit blus och manschett
källa

Denna outfitidé är en tidlös och feminin casual outfit som du helt enkelt kan bära varje vecka. Bär en bekväm vit blus med muddade jeans. Bär framförallt de svarta klackarna på ankelbandet för att komplettera det snygga utseendet. Försök att föreställa dig den superavslappnade twist på denna outfit, där klackarna ersätts med vita sneakers. Nu kanske du kan uppskatta ännu mer hur klackarna lägger till så mycket stil i kläderna.

Vit paljettopp med svarta klackar med ankelband i öppen tå

vita klackar med klackar i öppen tå med öppen tå
källa

En annan fördel med att bära svarta klackar i fotledet är att din skjorta eller klänning aldrig tappar fokus. Det ger bara outfit tyst elegans. Den följer den universella lagen ”Skynda aldrig din mästare”. Använd till exempel en silver- eller vit paljettopp och svarta shorts med klackarna för en iögonfallande avslappnad look.

Svart långärmad topp med vita blommiga shorts

svart långärmad topp vita blommiga shorts
källa

En outfit som består av en svart topp och svarta klackar kan ofta se bra balanserad ut. Använd till exempel en långärmad svart topp med vita blommiga shorts med svarta klackar. Resultatet är en elegant men ändå snygg look.

Vit klänning med hög hals och flare med svarta klackar

vit hög hals passform och flare klänning svarta klackar
källa

För att forma en vit klänning rekommenderar jag ofta att du bär nakna eller svarta klackar. Bare klackar ser ofta mer naturliga ut, medan de svarta ofta ser mer konstnärliga ut. Som ett exempel på den senare, bära de svarta klackarna med ankelband i öppen tå och en vit passform med hög hals och en utsvängd klänning för ett konstnärligt och feminint utseende.

Bär den med en överdimensionerad vit knappskjorta och svarta skinny jeans

överdimensionerad vit skjorta med knappar svarta skinny jeans
källa

Som du kanske har lagt märke till nu passar de svarta klackarna med fotledsremmar perfekt i en svartvit outfit. Som ett annat exempel, ha en överdimensionerad vit skjorta på toppen och para ihop den med svarta skinny jeans och de svarta klackarna för ett snyggt unisex-utseende.

Tiffany Blue Chunky Stickad tröja med svarta klackar med ankelband

Tiffany Blue Chunky Stickad tröja svart ankelrem klackar
källa

Liknar den tidigare outfit, men den här gången ersätts den vita skjortan med en tiffanyblå, tjock stickad tröja. Det leder till en dramatisk förändring. Istället för det konstnärliga och unisexiga utseendet förmedlar outfit nu en mer feminin och förtrollande känsla. Du kanske också vill kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en tjock stickad tröja.

Använd den med en vit västtopp och en svart longline-kofta

vit vest topp svart longline kofta
källa

En longline kofta kan spela en nyckelroll i en helt snygg street outfit. För att uppnå detta utseende, bär en vit västtopp med smala jeans och svarta klackar med öppna tå. Bär den långa svarta koftan för den kritiska konstnärliga touchen.

Svarta klackar med en öppen tårem och randig t-shirt och läder kjol

svart läder kjol med öppna tår och ankelrem
källa

Här är en annan svartvit outfit som ser väldigt avslappnad och mysig ut. Bär bara en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart läder kjol. Lägg till svarta öppna tåklackar i ekvationen. Den vita kopplingen passar också perfekt till kläderna.

Använd den med en vit blus och jeansshorts

vit blus denim shorts
källa

Denna outfit är sexig och snygg. Bär en vit halsblus och en svart skinnjacka över axlarna. Koppla ihop dem med rippade jeansshorts och svarta klackar med ankelband för en elegant finish.

Klackar med ankelband med öppen tå och svart skiftklänning

öppen tå ankelband klackar svart skift klänning
källa

Denna outfit måste vara den enklaste outfit på listan, men det är den bästa demonstrationen av ”less is more”. Koppla bara ihop en enkel svart skiftklänning med svarta klackar med ett öppet tåband. Det är allt. Det ser väldigt bra ut. Du kan slutföra kläderna genom att bära en vit handväska med minimal design.

Använd den med en gul jacka och svarta skinnshorts

gul jacka svarta lädershorts
källa

Jag känner att jag bara måste nämna en gul och svart outfitidé eftersom det alltid finns någon där ute som älskar den kontrasterande färgkombinationen. Du kan bära en svart V-ringad t-shirt med svarta lädershorts och svarta klackar. Lägg sedan till den gula delen genom att bära en citrongul kavaj. Det här är en av de kläderna som du skulle gå till ibland för att ge dina vänner en liten överraskning.

Använd den med Heather Grey Tee & Black Ripped Skinny Jeans

ljunggrå T-shirt rippade skinny jeans
källa

Detta är ett annat exempel på en superavslappnad street outfit. Du kan bära svarta klackar med en gråmelerad t-shirt och svarta skinny jeans för att uppnå detta snygga utseende.

Vit skjorta med krage och svart långärmad skiftklänning

vit skjorta med krage svart långärmad skiftklänning
källa

För ett vänligt college-tjejutseende kan du bära en svart långärmad skiftklänning över en vit krage. Du kanske vill ha ett par glänsande svarta ankelremklackar med denna outfit.

Använd den med en brun mockajacka

brun mocka jacka outfit
källa

För ett lite mogenare utseende kan du bära svarta klackar med svarta jeans, en vit topp och en brun mockajacka. Bär en brun gepardkoppling för att matcha jackan.

Svarta klackar med ankelband med öppen tå och vit skaterkjol

svart öppen tå ankelrem häl vit skridsko kjol
källa

För en ung och energisk look kan du bära svarta klackar med öppen tå, en svart topp och en vit skridsko. Drapera en jeansjacka över axlarna för att lägga till en snygg touch på kläderna.

Hoppas att du tyckte om att se de svarta ankelremmarna på hälen som jag just delade med dig. Prova att byta ut dina vanliga svarta klackar med klackarna på ankelremmen så blir du förvånad över resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*