Svart vit randig kjolkläder

Om du har läst mina andra blogginlägg bör du veta att jag är en enorm randig t-shirtfan, särskilt de mörkblå och vita randiga och svarta och vita randiga t-skjortorna. De är bara så mångsidiga och ser bara bra ut. Idag ska jag prata om något liknande, och något liknande snyggt, som är den svartvita randiga kjolen. Liksom den randiga t-skjortan är den randiga kjolen extremt mångsidig och mycket lätt att utforma. Jag ska få en bra start genom att helt enkelt visa ytan hur man bygger några underbara kläder runt den randiga klänningen.

Vit ärmlös crop topp med svart och randig midikjol

vit ärmlös crop topp svart och vit randig midikjol
källa

För att starta listan ska jag visa dig denna feminina och snygga arbetsdräkt. Det är mycket sällsynt att jag skulle rekommendera att du bär en vit ärmlös crop top för en arbetsdräkt eftersom jag tror att du måste vara mycket försiktig med att visa för mycket hud på arbetsplatsen. Men den här gången när skördetoppen är ihop med den midjekjol med hög midja och svart rand, skulle du knappast visa någon hud. Kombinera dessa bitar med rosa spetsiga tåpumpar och en rosa läderhandväska för en feminin och snygg touch.

Blå långärmad T-shirt med svartvitt randig pennkjol

blå långärmad t-shirt svart och vit randig pennkjol
källa

För en mer formell och professionell arbetsutrustning kan du bära en svartvit randig pennkjol istället för en åkare. Använd den med en blå långärmad t-shirt och rosa klackar. För att göra kläderna lite mer iögonfallande kan du bära en rosa plånbok och ett uttalandehalsband.

Bär te med kamelgröft och marintryck

Camel Trench Coat Navy Print T-shirt
källa

Här är en snygg street outfit som består av en marinblå t-shirt och en kamelrock. De är ihopkopplade med en svartvit randig pennkjol och ett par blå ballerinor.

Gul långärmad t-shirt med randig knälång kjol

gul långärmad t-shirt randig knälång kjol
källa

Ett av de bästa sätten att öka din energi med din arbetsdräkt är att bära lite citrongul. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en gul långärmad T-shirt med en svartvit randig pennkjol. För att göra outfiten mer feminin och lättare kan du para ihop den med en rosa handväska och ett par rosa spetsiga tåpumpar.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och silverklackar

vit tryckt T-shirt med silverklackar
källa

En bra sak med den svartvita randiga kjolen är att den kan göra en alltför avslappnad outfit till en snygg en. Koppla till exempel den med en vit t-shirt och ett par silver ankelrem klackar för ett snyggt utseende.

Svartvit randig midiklänning med flare och grå t-shirt

svart och vit randig flare midiklänning grå t-shirt
källa

För ett glamoröst utseende kan du bära en svartvit randig midiskridsklänning. Använd den med en grå t-shirt och röda klackar på ankelremmen för att göra utseendet komplett. Så enkelt som denna outfit ser ut, bitarna ser bara bra ut när de sätts ihop för att skapa ett så anmärkningsvärt avslappnat utseende.

Randig skaterklänning med röd spets

randig skater klänning röd spets topp
källa

Det är inte ofta som en svartvit randig klänning är ihop med en röd spets. Resultatet är en mycket unik outfit med en intensiv kontrast. Det här är den typ av outfit för dig som tycker om uppmärksamhet. För att skjuta kuvertet ytterligare kan du bära ett vitt uttalandehalsband och ett par guldklackar i fotledsremmen.

Vit tryckt t-shirt med hög midja, figur-kramande kjol

T-shirt med vit midja och hög midja
källa

För ett konstnärligt och snyggt utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svartvit randig hög midjekroppskram. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter och speciellt den svarta prickkopplingen för att ge en konstnärlig touch till kläderna.

Bär med svart väst topp & rosa blazer

svart väst topp rosa blazer
källa

Det låter inte intuitivt att para ihop den svarta och vita randiga kjolen med en rosa kavaj, men resultatet är förvånansvärt bra. Använd en svart västtopp och rosa spetsiga tåklackar för att limma ihop bitarna. Använd en svart handväska för extra stil.

Bär med en vit knäppt skjorta med ett boho-halsband

vit knäppt skjorta boho halsband
källa

Om du är trött på den vita skjortan och den svarta penna kjolkombinationen som du alltid bär på kontoret, här är en mer kreativ och snygg outfit för dig. Bär en vit skjorta med knappar och en randig midiskridskjol. Koppla ihop dem med en svart handväska, ett boho-stil halsband och klackar med öppen tå med svarta fotledsremmar för att komplettera den här snygga och ungdomliga business-casual outfit.

Randig minikjol med svart paljettopp

randig minikjol svart paljettopp
källa

För en mer mogen och feminin arbetsdräkt kan du bära en svartvit randig minikjol med en svart långärmad topp med silverfärgade detaljer. Koppla ihop dem med en svart handväska och svarta klackar för att komplettera outfit med elegans.

Randig pennkjol med mörkblå väst

randig penna kjol marinväst topp
källa

Jag vet att sommaren eller våren är för många människor t-shirt och jeansshortsdräkt. Jag älskar också förfriskningen i dem. Men om du vill se snyggare ut eller bara lite mer formell kan du ha på dig en mörkblå västtopp med en svartvit randig pennkjol och röda sandaler istället. Dräkten kan till och med vara tillräckligt formell om du arbetar i en startmiljö.

Bär med svart ärmlös topp och rosa klackar

svarta ärmlösa rosa toppklackar
källa

För att uppnå ett damliknande utseende skulle ett rosa element verkligen hjälpa till. Du kan till exempel ha på dig en svart ärmlös topp med en svart och randig midiskridskjol. Koppla ihop dem med chockerande rosa klackar och en rosa koppling för att göra denna outfit till en feminin och iögonfallande outfit.

Svart långärmad t-shirt med randig skaterklänning

svart långärmad t-shirt randig skater klänning
källa

Här är en vacker skiktad outfit som kan få dig att se tunn och lång ut. Bär bara den randiga kjolen med en svart långärmad t-shirt. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att ge outfit en snygg touch.

Svart och vit vertikalt randig pennkjol

lodrät randig pennkjol i svart och vitt
källa

Fram till denna punkt är alla ovannämnda randiga kjolar horisontellt randiga kjolar. Den här gången är det en svartvitt vertikalt randig pennkjol som också ser riktigt snygg ut. Använd den med en svart långärmad t-shirt och silverklackar för att göra en affärsavslappnad outfit.

Här är de svartvita randiga rockoutfitidéerna som jag verkligen vill dela med dig. Liksom andra randiga kläder är de väldigt mångsidiga. Du skulle missa mycket om du inte åtminstone försökte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*