Svart marmor heminredning idéer

Svart marmor heminredning idéer

Marmor fortsätter att dominera trender inom heminredning och ger ett intryck av sofistikering och tidlöshet. Du kommer att se marmor alltmer införlivas i renoveringar för att ge sofistikering och en känsla av lyx. Marmor kan komma in i även de minsta detaljer som en spegel eller lampa, eller lika stor som en hel vägg eller entrégolv, och vi vill dela några bra idéer om kanske den mest sofistikerade typen av marmor – svart marmor.

Svart marmor i köket

Svart marmor gör varje kök sofistikerat! En lynnig samtida, skandinavisk, bondgård, modern, minimalistisk och alla andra kök kan markeras med en touch av svart marmor. Du kan välja en svart marmor backsplash och matchande bänkskivor eller till och med rocka en hel köksö med svart marmor som ett snyggt uttalande. Marmor är dyrt och om du vill sänka kostnaderna, välj svart marmorplattor istället för äkta marmor. Detta är ett mycket budgetvänligt alternativ.

Svart marmor i badrummen

För att göra ditt badrum tidlöst och elegant kan du klä ditt duschrum med marmor eller välja en accentvägg, till exempel. Som med kök kan du alltid ersätta äkta marmor med marmorplattor för att spara budgeten. När du är redo att betala för lyx, slå en svart fågelplatta i svart marmor eller handfat som säkert blir riktiga mittpunkter. Ta med guld eller mässing och voila – du har en mycket snygg badplats.

Andra idéer

Marmor används ofta för att dölja eldstäder – arbetande eller icke-fungerande, de ser alla fantastiskt ut med detta sätt. Du kan hitta eleganta svartmarmor sidobord, pallar och till och med lampor för att i slutändan ge lyx till ditt utrymme. Det finns svalare sätt att lägga till en touch av tidlös elegans med svart marmor. Låt dig inspireras!

Hur svart marmor kan göra ditt hem mer glamoro
Hur svart marmor kan göra ditt hem mer glamoro
Koppla ihop en rik svart marmortopp med en mässingsbotten för att äta middag.
Hur svart marmor kan göra ditt hem mer glamoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*