Svart mamma Jeans Outfit Idéer

När vi pratar om mamma-jeans, pratar vi vanligtvis om de typiska ljusblå jeans med hög midja. Men underskatta inte heller skönheten i svarta mammas jeans. Även om jag fortfarande skulle föredra den mer klassiska ljusblå versionen är det alltid trevligt att lägga lite variation till din outfit och att sticka ut lite då och då. Idag ska jag visa dig några av de bästa idéerna i svart jeans för mamma-jeans jag har samlat för referens. Förhoppningsvis kan detta göra din styling mjukare.

Crop top med pojkvänskjorta och svarta mamma jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en sexig outfit med låg vikt. För att forma denna outfit kan du bära en svart crop top med en svart och mörkröd rutig pojkvänskjorta. Koppla ihop dem med svarta muddjeans. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra klädseln i stil.

Vit kort t-shirt med svarta rippade mom jeans

vit kort t-shirt med svarta rippade jeans
källa

Det här är en annan mycket enkel och ren outfit som kan få dig att se reserverad sexig ut. Detta är särskilt bra för dig som har försökt hårt att komma i form. Bär bara en vit beskuren t-shirt med svarta svagt mamma-jeans. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och rent sätt.

Orange grovstickad tröja med V-ringning och svarta momjeans

Chunky stickad V-ringad tröja och svarta mom jeans
källa

För att få ett skarpt och mysigt utseende här är vad du vill göra. Bär en orange stickad V-ringad tröja till toppen. Kombinera den med svarta slim fit mamma jeans med manschett. Bär ett par vita sneakers för skorna. Detta är en perfekt outfit för avslappnade hangouts när du vill se glad ut.

Svart tröja med Dark Mom Jeans & Platform Brown sandaler

svart tröja med mörka mamma jeans och plattform bruna sandaler
källa

Detta är ett utmärkt sätt att göra en helt svart outfit mindre seriös och mysigare. För att forma detta utseende, lag en avslappnad svart stickad tröja med svarta mamma-jeans. Bär ett par bruna plattformiga sandaler med öppna tå för skorna. Du kan också bära en svart läderhandväska för att ge en elegant touch på kläderna.

Grå halvhalsad skjorta med knäppning med svarta mammas jeans

grå, halvtransparent skjorta med knappar och svarta momjeans med manschetter
källa

För att få denna enkla och återhållna sexiga grå och svarta outfit kan du bära en grå, halvskinnig chiffongskjorta med knappar över en svart spetsbralett. Team dem med svarta mamma jeans. För skorna, ha ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra kläderna. Du kan bära en svart läderhandväska om du vill se mer professionell ut.

Svartvit randig t-shirt med läderbikerjacka

svartvit randig t-shirt med läderbikerjacka
källa

För att uppnå denna coola och snygga streetoutfit kan du helt enkelt bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart casual skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta ankel mamma jeans. Bär ett par svartvita canvas sneakers för att göra din outfit ungdomlig och avslappnad.

Himmelblå stickad tröja med svarta mammas jeans

himmelblå stickad tröja med mock-neck stickad och svarta mamma jeans
källa

För att se mysigt och vackert ut är det en bra idé att ha på sig något himmelblått. Du kan till exempel ha en himmelsblå tröja med en ståkrage på toppen. Koppla ihop den med svarta muddjeans. För skorna, väldigt intressanta och snygga, bär du ett par vita läderskor för att slutföra detta utseende.

Grå tröja med svarta jeans med raka ben

grå tröja med svarta jeans med raka ben
källa

För att uppnå det avslappnade gatutseendet kan du ha på dig en grå tröja med avslappnad passform med svarta mammakläder med raka ben och ett svart läderbälte. Koppla ihop dem med ett par vita skor med låg topp canvas. Om du vill lägga till extra stil i klädseln kan du bära en svart läderhandväska för att komplettera klädseln.

Orange tröja med svart halsduk och manschettmjuk jeans

Orange tröja med svart halsduk och bundna mammas jeans
källa

För att se skarp och mysig ut kan du bära en orange stickad tröja med en svart infinity-stickad halsduk på toppen. Koppla ihop dem med svarta muddjeans. Använd ett par svarta sneakers för skorna. Om du inte vet hur du ska avsluta, bära svarta låga sneakers.

Grön och svart randig t-shirt med rippade jeans

grön-svart randig t-shirt med rippade jeans
källa

För att få denna snygga och intressanta outfit kan du börja med den unika gröna och svarta randiga t-skjortan ovan. Kombinera den med svarta rippade jeans. För skorna, ha ett par svarta stövletter i läder för att se snygga och smala ut. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se elegant och professionell ut.

Vit form passande älskling hals topp med mamma jeans

vit, figur-kramar topp med älskling halsringning och mamma jeans
källa

Detta är en väldigt sexig outfit designad för dig som har lagt mycket arbete i form. För att forma denna outfit måste du bära en vit hjärtformad topp. Koppla ihop den med svarta muddjeans. Bär ett par vita sandaler för skorna för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Vit linne med spaghettiband i chaghon och svarta mom jeans

vit chiffong spagettitopp med svarta mamma jeans
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som du vill ha på dig för avslappnade hangouts. Även om det är enkelt kan det få dig att se reserverad sexig ut. För toppen, använd bara en benvit chiffonglinne. Koppla ihop den med svarta mammas jeans. Bär ett par rosa plattklackar med öppen tå för att göra det coola utseendet.

Svart skinnjacka med rippade jeans och glidande sandaler

svart skinnjacka med rippade jeans och sandaler
källa

För att uppnå det här snygga och luftiga helt svarta utseendet kan du bära en svart linne med rund hals och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta rippade mamma jeans. Bär ett par svarta bildsandaler för skorna för en luftig och snygg touch.

Hoppas att du gillar de svarta mamma jeans-idéerna jag presenterade ovan. Prova dem så kan du se snygg och unik ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*