Svart lång läderjacka

Svart lång läderjacka

Jag är ett stort fan av den svarta skinnjackan för att den är så snygg och så lätt att utforma också. Idag ska jag gå in på en typ av den, den långa skinnjackan. I likhet med en typisk läderjacka kan en lång jacka också bäras med en street outfit eller andra svarta lädervaror. I det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de coolaste långa läderjacka-idéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart maxiläderjacka med grå stickad tröja och jeans


källa

För att starta listan ska jag presentera dig för en outfit som består av en typisk street outfit och den långa skinnjackan. För att uppnå detta helt snygga, men naturliga utseende, kan du bära en grå stickad tröja med ljusblå skinny jeans. Kombinera dem med svarta midikalvskinn och en svart maxiläderjacka för en mörk och snygg twist.

Svart lång läderjacka med en förkortad svart t-shirt och grå pennkjol

svart lång läderjacka beskuren t-shirt penna kjol
källa

Detta är en relativt sällsynt outfit på listan som ser så feminin ut. Bär den svarta långa läderjackan med en kort svart t-shirt och en grå midjekjol med hög midja. Detta låter dig bara se ungefär en halv tum hud nära midjan och det övergripande utseendet är försiktigt sexigt. För skorna kan du bära antingen knähöga läderstövlar eller fotkängor som passar perfekt till resten av kläderna.

Svart lång lädermotojacka med läderbyxor

svart lång läder motojacka läder leggings
källa

Här är en unisex svart läder outfit. För toppen, bära en svart tröja med en lång lädermotojacka. Svarta skinniga byxor i läder och svarta ankelstövlar är limet som kommer att föra samman denna outfit. Det här är en av de mörka kläderna som ibland är kul när allt du vill göra är att klä dig ut som en dålig tjej och gå runt i stan själv.

Lång skinnjacka med svarta skinny jeans och fotkängor

lång skinnjacka svarta skinny jeans ankel stövlar
källa

Ibland kan strukturen på en lång skinnjacka förändra outfitens känsla mycket. Till exempel har denna skinnjacka en matt yta. Om du bär den med en svart tröja, svarta skinny jeans och fotkängor blir resultatet inte lika mörkt som andra helt svarta kläder. Det ser verkligen elegant och feminint ut.

Pälskrage Lång trenchcoat i läder med blommönster

Pälskrage lång läder trenchcoat blomma topp
källa

För att utforma en lång trenchcoat av läder med en pälskrage kan du bära den med en blommig topp och en svart läder kjol. Använd svarta läderstövlar i knähöjd för att göra din outfit stilfull. Det här är en intressant idé att kombinera ett coolt och mörkt objekt som läderjackan med något helt glatt som ser ut som en blommig topp. Pälskragen hjälper till att gela ihop bitarna och resultatet är ganska snyggt.

Maxi läderjacka med helt läder outfit

Maxi läderrock i läderkläder
källa

Jag nämnde en läderkläder lite tidigare. Men den här outfit är den ultimata läderkläder med fyra läderstycken ihop. Den består av en svart läderväst, en maxiläderrock, en svart maxikjol och lårhöga läderstövlar. Det är lite förvånande för mig att alla fyra bitarna smälter ihop ganska bra. Resultatet är ett mycket unikt och snyggt utseende som inte ser tjock ut alls.

Svart trenchcoat i svart bälte med grå stickad tröja

svart trenchcoat i svart läder med bälte, grå stickad tröja
källa

Bär en trenchcoat i läderbälte över en grå stickad tröja och leggings för läder för ett elegant utseende. Använd svarta läderstövlar som passar perfekt till resten av kläderna.

Använd den med en mörkgrå skön tröja och läderjackor

mörkgrå bekväm tröja läder gamacher
källa

Ett av de enklaste sätten att utforma en svart lång läderjacka är att bära den med leggings och leggings. Denna kombination fungerar med nästan alla typer av tröjor. Den här mörkgrå, bekväma tröjan passar till exempel naturligt med alla svarta bitar för att göra denna outfit mycket snygg och bekväm.

Bär den med en halvskuren svart topp och en mini läder kjol

halvtransparent svart minikjol i läder
källa

Om du vill se sexig ut i en läderdräkt behöver du verkligen inte visa mycket hud och lädret i sig har en sexig faktor. Som ett exempel på en lågmäld sexig outfit kan du bära en halvtransparent topp med en svart minikjol i läder. Koppla ihop dem med strumpor och ett glänsande par lårhöga läderstövlar. Slutligen, och viktigast av allt, ha på dig en lång svart läderrock för att komplettera detta superchique utseende.

Pälskrage maxi läder trenchcoat

Pälskrage maxi läder trenchcoat
källa

För en feminin vinterlook kan du bära en maxiläderrock med pälskrage. I pälsen kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja och en svart minikjol. De svarta ankelkängorna i läder skulle vara det perfekta valet för denna outfit.

Använd den som en knälång läderklänning med pälskrage

knälång läderklänning med pälskrage
källa

För en trevlig tjej intill kan du blixtlås en lång läderrock med en pälskrage och ha den som en knälång klänning. För skorna skulle antingen knälånga stövlar eller fotkängor få outfit att se fantastiskt ut.

Lång trenchcoat i läder med strumpor och ankelstövlar

långa trenchcoat läderstrumpor ankelstövlar
källa

Kombinera en svart tröja och kjol med en lång trenchcoat och ett läderbälte för ett helt svart snyggt utseende. Behåll det mörka utseendet även genom att bära strumpor och fotkängor.

Svart lång läderjacka med huva och gepardtopp

svart lång skinnjacka med cheetah-topp i huva
källa

Här är en intressant outfit som använder kombinationen av läder och gepard. Använd en cheetahblus med en svart huva med lång läderjacka. Koppla ihop dem med läderjackor och fotkängor för att komplettera detta unika och eleganta utseende. Jag pratade också om hur man implementerar några cheetah-föremål i en läderdräkt i ett annat blogginlägg jag skrev tidigare. Om du är intresserad kan du kolla in blogginlägget How To Wear Cheetah Flats.

Använd den med en grå t-shirt och svarta skinny jeans

grå t-shirt svarta skinny jeans
källa

Som en typisk skinnjacka ser en lång jacka också bra ut i kombination med en tryckt T-shirt. Använd till exempel en grå t-shirt med en lång svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och fotkängor för att komplettera denna relativt avslappnade street outfit.

Lång skinnjacka med överdel i röd sammet

lång läderjacka röd sammet overall
källa

För dig som inte vill ha klänningar för en cocktailparty, här är en bra outfitidé. Bär bara en röd sammet jumpsuit med maxiläderjacka och sandaler. Denna outfit är inte sexig som andra cocktaildräkter, men den är mycket märkbar.

Här är några av de svarta långa läderjacka-idéerna jag ville dela med dig. Jag hoppas att du gillar det och verkligen provar dessa kläder. Några av dem kan få dig att se fantastisk ut. Ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*