Svart lädervästkläder

För dig som älskar att bära läder är jag ganska säker på att du redan har en skinnjacka och läderbyxor i din garderob. Men saknade du den svarta lädervästen? Det är också en väldigt snygg bit läder som kommer att krydda din gatoutfit mycket. För att visa dig hur magiskt det är, har jag samlat några av de bästa idéerna i svart lädervästkläder och jag kommer att visa dem just nu.

Svart läderväst med grå huvtröja


källa

En cool sak med den svarta lädervästen är att du omedelbart kan förvandla en typisk fritidsdräkt till en väldigt snygg gatoutfit med mycket karaktär. Föreställ dig till exempel denna outfit med den svarta västen. Dräkten skulle bestå av en grå huvtröja, svarta skinny jeans och svarta stövlar i läder. Dräkten skulle ha sett väldigt snygg ut. Genom att bära den med den svarta lädervästen, tas kläderna till en annan nivå.

Svart läderväst med vit knäppt skjorta

svart läderväst vit skjorta med knappar
källa

Du kan också para ihop en svart läderväst som är mer figurkramande och kort med en lång vit knappskjorta för att skapa de snygga lagren. Kombinera bitarna med ljusblå skinny jeans med blommönster. Använd svarta läderstövlar för skorna för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Bär med en ljusrosa chiffongtopp

Ljusrosa topp i chiffong
källa

Det är väldigt intressant att se vad som händer när en snygg svart läderväst kombineras med en feminin topp. Jag hittade svaret på bilden. I det här fallet kombineras lädervästen med en rosa chiffongblus och resultatet är fantastiskt. Ett par blå skinny jeans och svarta ankelband med klackar med öppen tå är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Använd den med en grön tryckt skjorta och smala jeans

grön tryckt skjorta skinny jeans outfit
källa

Denna outfit har en mycket unik användning av färger som gör att den ser väldigt annorlunda och snygg ut. För att uppnå detta utseende, bära en grön tryckt nedskjortad skjorta och en stor svart läderväst. Använd den med svarta skinny jeans och neonrosa loafers för att komplettera utseendet. Om du får bära jeans en avslappnad fredag ​​på din arbetsplats, bör denna outfit övervägas.

Svart läderväst med vit linne

svart läderväst vit linne
källa

För en sval och lite unisex look kan du bära en vit linne med svart västtopp för att visa några armar och därmed lite seghet i dig. Koppla ihop dessa bitar med blåa rippade skinny jeans och svarta läderstridsstövlar för att ge en extra grovhet till det övergripande utseendet.

Svart läderväst med vit t-shirt & jeans

svart läderväst vit t-shirt jeans
källa

Om du letar efter ett konstnärligt och snyggt utseende är en svartvit outfit ett bra ställe att börja. Använd till exempel en vit t-shirt med svart läderväst för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ett par svarta och vita träningsskor för ett fantastiskt och coolt utseende med bara svartvitt.

Använd den med en svart, luftig V-ringad maxiklänning

svart luftig maxiklänning med V-ringning
källa

När jag hänvisar till ett luftigt utseende menar jag ofta ett uppfriskande och luftigt utseende med många vita element. Men jag skulle vilja kalla just denna outfit en mörk och luftig outfit. Det ser definitivt snyggt och djupt ut. För att uppnå detta kan du bära en svart maxiklänning med V-ringning och avslappnad passform. Kombinera det väldigt intressant med en överdimensionerad svart läderväst för att skapa en mycket snygg, lagerlagd outfit. Använd svarta sandaler för skorna så att luften känns luftig.

Läderväst med vita vidbyxor

Läderväst, vita byxor med vida ben
källa

Denna outfit gör ett trevligt trick för att se smal och lång ut. Du kan också bära en figurkramande vit topp med hög midja vita byxor med breda ben. Använd vita klacksandaler med dina skor för att göra utseendet komplett. Magin uppstår när den smala toppen är ihop med en bred botten. Dessutom har denna outfit en fin twist, nämligen den svarta lädervästen som bildar det extra snygga lagret för att limma alla delar ihop.

Använd blommig miniklänning med White Off The Shoulder

vit off shoulder blomma mini klänning
källa

Här är en outfit som ser konstnärlig och feminin ut samtidigt. För att uppnå detta fantastiska utseende, bär en vit miniklänning med axelblommor med en rynkad midja och en överdimensionerad läderväst. Lägg till en svart filthatt och bruna gladiator-sandaler i ekvationen för en snygg och konstnärlig touch.

Svart väst med vit t-shirt och blå jeans

svart väst vit t-shirt blå jeans
källa

Denna outfit ser mycket enkel och typisk ut vid första anblicken. Det är inte en dålig sak alls. Du känner antagligen denna outfit eftersom det är en väldigt klassisk kombination. Outfiten består av en vit T-shirt, en svart läderväst och blå skinny jeans. De svarta ankelkängorna i läder är de perfekta skorna för att se snygga ut med dessa bitar.

Bär den med en vit virkad topp och rutiga smala byxor

vita virkade rutiga byxor
källa

Jag älskar den här icke-vanliga tanken på att ha på sig de grå rutiga smala byxorna. Det skiljer verkligen denna outfit från de andra. Koppla ihop byxorna med en vit virkad topp och en läderväst för ett snyggt utseende. Använd svarta läderchelsea stövlar med skorna för att göra outfit mer stilfullt och unikt.

Vit tryckt linne med läderväst

vit tryckt tanktop läderväst
källa

För en avslappnad look med en touch av seghet kan du bära en vit tryckt t-shirt med svart läderväst. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta stridsstövlar för att ge lite seghet och grovhet.

Läderväst med svart overall med V-ringning

Läderväst svart overall med V-ringning
källa

Just när jag tänkte att det bara finns så många sätt att bära en läderväst, förvånade denna outfit mig. För en mycket kreativ och vacker outfit, använd en svart V-ringad jumpsuit och lägg en svart läderväst över den för ett snyggt lager. Använd svarta ankelremklackar för att komplettera denna helt svarta outfit.

Använd den med en vit t-shirt och rippade jeansshorts

vita, rippade jeansshorts
källa

Detta måste vara ett av de enklaste och coolaste sätten att forma den vita t-skjortan och denimshortskombinationen. Det vill säga att bära dem med en svart läderväst och ett par svarta läderstövlar.

Bär den med en Chambray Gathered Waist Relaxed Fit Midi Dress

Chambray rynkad midja avslappnad sittande midiklänning
källa

För ett snyggt business-casual utseende kan du bära en löst sittande midiklänning med en rynkad midja och en läderväst. Koppla ihop dem med rosa klackar och en svart läderhandväska för att göra det här eleganta och smarta utseendet.

Jag är inte säker, men jag är definitivt övertygad av dessa outfitidéer att den svarta lädervästen är en magisk bit som kan krydda många olika gatukläder direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*