Svart kappa med pälsskydd Idéer

Svart kappa med pälsskydd Idéer

När vintern kommer kan du bara bära en dunjacka med jeans för att hålla dig varm och se anständig ut. Å andra sidan finns det fortfarande massor av sätt att hålla sig varma och se bäst ut samtidigt. Ett sätt att göra detta är att bära en svart päls med huva. En svart kappa ser ibland lite för seriös ut, och en luvtröja i fuskpäls är perfekt för att mjuka upp mörkret lite. Du kan enkelt bygga en fin och vacker outfit runt den. För att visa dig några av alternativen har jag sammanställt en lista med riktigt fina svarta pälsjackor med klädrockar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart vinter lång bomberrock med pälshuva


källa

Som du kanske hade förväntat dig, här är en lista över några lågmälda men ändå vackra vinterkläder. För att starta listan, här är en mycket avslappnad outfit för dig. Bär bara en svart t-shirt med en svart lång vinterbomberrock som har ett ljusbrunt pälsmönster med huva. Använd svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Svart kort kappa med pälshuv och mörkgrå skinny jeans

svart kort kappa med pälshuva och mörkgrå dräneringsrörsjeans
källa

För dig som inte vill ha en långrock, här är en kort och passande kappa för dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart skinnrock med pälshuva. Kombinera den med en svart tröja och smala jeans som har tvättats i mörkgrå. Lägg till ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Svart dunjacka med långgrå huva i fuskpäls

svart långfärgad dunjacka med ljusgrå huva gjord av fuskpäls
källa

Dunjackan är en mycket funktionell artikel och kan också få dig att se attraktiv ut om du väljer rätt. I det här fallet väljs en svart dunjacka med en ljusgrå huva av fuskpäls. Bär den med svarta skinny jeans och ett par kamel-mockafotstövlar för en elegant och feminin touch.

Svart lång kappa med huva i fuskpäls med matchande jeans och sneakers

svart lång kappa med huva i fuskpäls med matchande jeans och sneakers
källa

För att se mer ungdomlig och avslappnad ut, här är en helt svart outfit som inte ser så seriös ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart t-shirt med scoop-hals och en stor päls med svart päls. Koppla ihop dem med svarta smala jeans och vita sneakers för att se avslappnad och lättillgänglig ut.

Svart bomberjacka med huva i fuskpäls och smalblå jeans i ankel

svart bomberjacka med huva gjord i fuskpäls och smal passande blå jeans
källa

Här är en annan relativt avslappnad street outfit som kan göra dig väldigt snygg. Bär en svart stickad tröja med rund hals och en svart päls med huva. Kombinera dem med ljusblå, slim-cut ankeljeans. Slutligen ha på dig ett par ankelstövlar av kamelmocka för att lägga till lite uthållighet i den redan snygga klädseln.

Svart trenchcoat med vit fuskpäls och smala jeans

svart trenchcoat med vit fuskpäls och smala jeans
källa

För att se minimal ut på vintern kan du helt enkelt välja ett helt svart utseende. Du kan till exempel ha på dig en svart tröja och bära en svart lång trenchcoat med vit fuskpäls. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans. Använd svarta mockasko stövlar med dina skor för att omvandla denna outfit till en helt svart outfit.

Svart casual jacka med matchande smala jeans och mockaskor

svart casual jacka med matchande smala jeans och mockaskor
källa

För att forma denna snygga helt svarta outfit kan du bära en svart t-shirt med en passande och relativt kort avslappnad svart kappa som har en grå fuskpäls. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta mockaskor med ankelstövlar för att komplettera detta fantastiska men naturliga mörka utseende.

Mörk longline-denimjacka med svart pälshuva

mörk longline denimrock med svart päls huva
källa

Om du tycker att det är lite för mörkt att ha en svart kappa för att passa din glada karaktär, kan du tona ner den och ha en mörkgrå kappa istället. Till exempel, här är en mörkgrå lång jeansjacka med svart pälshuva. Kombinera kappan med en svartvit randig t-shirt, jeansshorts och ett par vita sneakers för att se ungdomlig och uppfriskande ut.

Svart överdimensionerad kappa med en elfenbensfärgad tröja med rund hals

svart överdimensionerad kappa med elfenbenfärgad tröja med rund halsringning
källa

Ett annat sätt att tona ner den svarta färgen är att bära en svart kappa med vit fuskpäls. Kombinera den med en fin, elastisk stickad tröja med en rund hals och en lös passform. För resten av kläderna, använd svarta jeans med smal passform och ett par svarta lårhöga stövlar för att göra utseendet komplett.

Lång, överdimensionerad svart vinterrock med mörkgrå skinny jeans och vita sneakers

lång oversized svart vinterrock med mörkgrå skinny jeans och vita sneakers
källa

För de av er som vill se coola, mörka och rena ut så är det här outfit för dig. Bär en svart dunjacka med en grå fuskpäls och en svart tröja för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita låga sneakers för att se snygga och ungdomliga ut.

Svart överdimensionerad bomberjacka med huva i fuskpäls

svart överdimensionerad bomberjacka med huva i fuskpäls
källa

Denna lite överdimensionerade svarta kappa med svart fuskpäls kan faktiskt betraktas som en lång bomberjacka. Koppla ihop den med en vit t-shirt med rund hals och blå smal passande höghöjdsankeljeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna skulle det vara perfekt att ha ett par svartvita klassiker med låg topp.

Mörkgrå kappa med svarta mockaskor

mörkgrå kappa med svarta, lårhöga mockaskor
källa

Här är en annan mörkgrå kappa för dig som inte ser särskilt bra ut med färgen svart. Du kan enkelt bära denna kappa med fuskpäls med en svart miniklänning och svarta leggings. Kombinera denna minimala outfit med ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att se snygga och attraktiva ut.

Hoppas att du tycker om de svarta pälshattutrustningsidéerna som jag just pratade med dig om i listan ovan. Se om dessa lite mörka kläder kan hjälpa dig att se mer elegant och unik ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*