Svart gula köksdesigner

Svart gula köksdesigner

Låt din nästa köksrenovering inspirera dig! Om du gillar ljusa nyanser, om du gillar djärvt utseende har jag en perfekt färgkombination för dig! Svart och gult är ett väldigt djärvt färgschema, även om du väljer de ljusaste nyanser av gult – det kommer säkert att sticka ut. Hur kan du ordentligt använda sådana färger för att få ett snyggt utseende?

Färger

Svart och gult är huvudfärgerna i ditt kök och du kan bestämma intensiteten i denna kombination. Använder du mycket starka gula som sol- och citrontoner eller håller du dem mjukare med ljusa nyanser? Ett sådant djärvt färgschema kan mjukas upp med olika träslag färgade med vitt och grädde, grått och blått. Om du inte är säker på en kombination som den här kan du alltid lägga till svartvitt och lägga till ljusgula höjdpunkter här och där. Dessa kan enkelt tas bort och du får en tom duk igen. En annan idé är att vagga ett nyckfullt svart kök som lägger till en touch av gult för att göra det djärvare. Du kan också byta ut dem om du blir trött på dem.

Möbler och inredning

Om du väljer ett sådant färgschema kan du välja tvåfärgade fodral, till exempel: B. svart nedre och gul övre, eller bara hålla dem gula eller svarta. En trendig idé är skåp i en färg och en kontrasterande köksö i den andra färgen. Om det är ett svart kök kan du integrera gult i inredningen med avföring, en backsplash, bänkskiva och färgglada apparater. Välj möbler och möbler baserat på den stil du föredrar – vintage, minimalism, samtida eller någon annan – och njut av det djärva utseendet!

Svart och gult kök |  Svart köksdekor, gult kök.
Fantastisk svart köksdesign med gula detaljer - DigsDi
Kallvita, gula, svarta köksdesigner för Minimalist S… |  Flic
Svart, vitt och gult kök |  Gult kök, köksdekor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*