Svart babydockklänning

Babydockklänning från 60-talet. De blev först kända 1956 när skådespelerskan Carroll Baker bar dem i filmen Baby Doll, och så fick de sitt namn.

Från och med den tiden ändrade babydockklänningen roller några gånger. Från en exklusiv nattklänning har det blivit en sexig häftklammer som många tjejer bär. Madonna hade på sig dem för sina framträdanden liksom Courtney Love. Den svarta babydockklänningen är något du kan se mest på It-Girl-teamet.

Den svarta babydockklänningen är en klassisk men ändå trendig klädsel. Det kan vara din bästa vän vid många olika tillfällen. Den är mycket mångsidig så att du kan bära den för både eleganta och avslappnade tillfällen.

I det här inlägget kommer vi att se tillsammans hur man bär den svarta babydockklänningen och ser bekväm ut. Om du fortfarande funderar på vilken typ av klänning det här är, gå med mig i det här inlägget så kommer allt att bli klart för dig.

Svart babydockklänning med sandaler

svart baby docka klänning sandaler
källa
Denna off shoulder klänning är perfekt för sommardagar. Det är löst och väldigt kort. Det är därför du ska bära den med platta skor. Om du bär den med klackar riskerar du att titta över linjen.
Det här utseendet kan kompletteras med en svart korsväska och remsandaler med metalldetaljer.

Svart babydockklänning med kofta

svart baby docka klänning kofta
källa
När vädret är i övergång, vilket är vanligt på vår- och höstdagarna, kan du kombinera babydockklänningen med varma stickade kläder. Bär din svarta tryckklänning med en lång mjukbrun kofta och en fedora för ett elegant utseende. Du kan tänka på att para ihop denna outfit med fotkängorna eller ovanför knäet.

Elegant svart babydockklänning

svart baby docka klänning elegant
källa
Om du trodde att du bara kunde bära en svart babydockklänning för avslappnade aktiviteter, har du inte helt rätt. Det är mer än möjligt och lämpligt att bära den här klänningen för eleganta och formella tillfällen.
Du kan forma det med höga klackar eller stilettos och lägga till lite massiva smycken som örhängen eller ett charmigt halsband.

Helt svart

svart babydockklänning helt svart
källa
Om du gillar svartfärg och svartvita kläder bör du veta att den svarta babydockklänningen är perfekt för vardagliga evenemang. Du kan bära den med en svart hatt, tossor och en stor väska för det ultimata utseendet som jag inte bryr mig om. Även om det ser lite tjockt ut, kommer det att få dig att känna dig bekväm och väldigt elegant.

Svart kall axel docka klänning

svart baby docka klänning kall axel
källa
Kläder med kalla axlar ser perfekt sexiga och snygga ut. Även de mest avslappnade klänningarna ser fantastiska ut med en kall axelringning. Den svarta babydockklänningen är perfekt för formella tillfällen där du behöver bära något speciellt men inte vill se överklädd ut. Kombinera den med svarta högklackade sandaler och färgglada smycken.

Svart chiffong baby docka klänning

svart baby docka klänning chiffong
källa
Det lätta materialet och det utmärkta snittet på den svarta babydockklänningen ger dig hög komfort. Den här klänningen kan vara din nya favoritklänning. Du kan bära den medan du gör dina dagliga sysslor: marknads-, grönsaks- och fruktbutiker. Bär den svarta dockaklänningen med lägenheter, mulor eller fotkängor. Kombinera den med en mörkblå randig rosettpåse.

Virkad klädsel med babydocka

virkad svart babydockklänning
källa
Den svarta babydockklänningen med virkad massage är vacker och har en bohemisk känsla. Om du vill ha på dig, se till att du har några boho-smyckenhalsband och ett par ringar på dig.
När det gäller skor kan du ha coola cykelstövlar eller funky sandaler beroende på vädret.

Classic är alltid det bästa alternativet

svart baby docka klänning elegant
källa
Som rubriken säger, om du inte vet hur du bär den, kombinera den på det klassiska gammaldags sättet. Inga detaljer, inga lager. Klä inte på din svarta babydockklänning, kombinera den med olivgröna snörskor och du är redo att gå, min älskling! Ytterligare smycken är aldrig en dålig idé. Sätt på ett minimalistiskt halsband och det är det.

Bohemisk svart babydockklänning

svart baby docka klänning bohemisk
källa
När festivalsäsongen närmar sig undrar du vilken typ av klänning du ska ha på dig. Vad är tillräckligt bra för att du ska känna dig bekväm och boho samtidigt? Jag ska säga dig: den svarta babydockklänningen.
Bär den med en elegant fedorahatt, vågigt hår och vackra boho-smycken. Använd färgglada Hunter-stövlar till skorna.

Tryckt svart babydockklänning

svart baby docka klänning fest
källa
Den attraktiva svarta babydockklänningen är perfekt för semesterfester, luncher och middagar.
Du kan utforma den med svarta fotkängor, läderjacka eller lång kappa. Det är enkelt, men med rätt detaljer kan det se utsökt ut.

Enkel svart babydockklänning

svart baby docka klänning enkel
källa
Denna klänning är perfekt för vardagskläder. Det är så enkelt, enkelt och tydligt. Det ser väldigt elegant ut med ett minimalistiskt halsband. Du kan kombinera den med både klackar eller lägenheter. Om du planerar att ha det som fritidskläder är det bäst att välja platta skor. För mer eleganta, välj höga klackar.

Tryckt babydockklänning

svart babydockklänning tryckt
källa
Om du är trött på de svartvita kläderna och den svarta färgen har jag något förberett för dig. Denna svarta babydockklänning har små stjärnor överallt. Ärmarna har en klockklippning, vilket är väldigt trendigt idag. Att se modern och avslappnad kommer inte att vara ett problem med den här klänningen!

Svart babydockklänning med höga lårstrumpor

svarta babydockklänningstrumpor
källa
Den svarta klänningen kombineras med en grå kofta och kombineras med svarta snörstövlar. Lårhöga strumpor är supercoola detaljer som gör denna outfit unik och mycket modern. Du kan se ung och väldigt elegant ut samtidigt genom att prova denna outfit.

Sammet docka klänning

svart sammet baby docka klänning
källa
Om du följer de senaste trenderna kan du se att sammet är något för dig den här säsongen. Vi såg street style sammet på många kläder, byxor och till och med rockar.
Denna svarta babydockklänning är gjord av sammet och ser romantisk och utsökt ut. Klänningen har klockärmar och en genomskinlig topp.
Kombinera den med eleganta svarta fotkängor med blockklackar.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer som jag har samlat åt dig. Var noga med att läsa alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*