Suspender Pants Shorts Kjolar

Suspender Pants Shorts Kjolar

Hängslen eller hängslen är remmar av läder eller tyg som bärs över axlarna för att hålla upp byxor, jeans och kjolar. Remmarna kan vara elastiska och de flesta remmarna är gjorda av vävt material och bildar en X- eller Y-form på baksidan. Hängslen fästs på kläder med clips eller knappar.

Hängslen har varit in och ur stil under förra seklet. De anses mestadels vara ett manligt modeaccessoar, men enligt olika modetrender runt om i världen kan kvinnor också bära dem.

Om du vill uppnå ett maskulint utseende men ändå vill se elegant, elegant och sexigt ut, bör du försöka bära hängslen. De mest populära plaggen som du kan para ihop hängslen med är byxor, shorts och kjolar.

Denna guide är perfekt för tjejer som tycker om att blanda manliga och kvinnliga kläder. Du kan använda den för att sätta ihop din outfit samtidigt som du behåller ett snyggt utseende.

Hängslen byxor outfit idéer

Sätt i byssbyxor
källa
Detta är en fantastisk och enkel pastelldräkt. Vit och babyrosa är den perfekta blandningen för svala sommardagar.
För att uppnå detta utseende behöver du en knappskjorta i pastellfärger som beige, lila, ljusgul eller blå och vita byxor med hängslen. Fantastisk och minimalistisk outfit.

byxor i ljus färg
källa
Å andra sidan, om du gillar en ljus och djärv färgpalett, är detta en ännu bättre outfit för dig.
Senapsbyxorna med hängslen, ihop med en mörkblå kjol. Perfekt outfit för varje dag. Du kan också bära dem under arbetstiden om du vill.

korsade byxbyxor
källa
Denna eleganta outfit har korsade hängslen på baksidan. Det gör det mer intressant, men också mer elegant.
Den mönstrade skjortan flyter, så du kommer att känna dig bekväm att bära denna outfit.
När du parar ihop det med höga klackar får du en fantastisk outfit för att gå ut.

breda hängslen
källa
Klippet av dessa breda byxor flyter runt benen och får dig att känna att du har på dig något riktigt lätt och mysigt. Därför kan du integrera denna outfit i din vardag och bära den för affärsmöten och en drink i en bar. Kombinera den med klackar eller fina sandaler som på bilden ovan.

randiga byxor
källa
Bra exempel på hur du kan blanda ihop kläderna och få ett snyggt, sportigt utseende.
Byxbyxor i kombination med randig brun skjorta och svarta sneakers! Perfekt för höstdagar och långa promenader i en park.

Byxor shorts outfit idéer

randig byxa shorts
källa
Läderhängslen på shortsen är en fantastisk kombination av sommardräkt.
Den randiga skördetoppen gör att du tillbringar hela dagen utanför och känner dig chic och bekväm.
Jag kan lätt föreställa mig att jag åker skridskoåkning på stranden och havet i denna outfit.

Pinup byxor byxor
källa
Du kan enkelt uppnå pin-up-tjejutseendet med byxorna med hög midja. Det här steget ger din outfit den vintage känslan. Shortsens höga midja är dekorerad med knappar och du kan bära en vanlig randig t-shirt längst ner.
Med ett rött läppstift, stort hår och höga klackar är det lätt att få den vintage pin-up-flickan att se upp.

vita byssbyxor
källa
På bilden ovan kan du se det helt vita utseendet med bysshortsen. Som du ser ser det bra ut! Lätt att kombinera, lätt att bära.
När du klär dig i en färg, oroa dig inte för mycket, det finns ingen stor filosofi. Välj bara din favoritfärg och matcha den med din outfit.

Byssbyxor
källa
Svart och vit kombination är perfekt för alla tillfällen. Det är väldigt enkelt att göra det till en elegant eller avslappnad kombination beroende på vad du föredrar.
Med denna outfit har du kombinationen av byssbyxor, vit skjorta med den svarta fluga runt halsen och de svarta oxfordskor. Detta är ett perfekt balanserat, manligt lånat utseende för varje dag.
Att lägga till en fedora till denna mix är ett enormt plus!

Suspender Kjolar Outfit Idéer

Remmar rock rock n roll
källa
Om du vill uppnå en rock and roll-look med hängslen, bör du definitivt prova denna outfit.
Grå och svart kombination av en kjol med det ovanliga snittet och crop top i svart färg.
För att verkligen klä upp denna outfit kan du bära långa stövlar och höga strumpor under i kombination med en skinnjacka.

gul byxkjol
källa
Om du vill ha en perfekt höstkombination och vill vara i lövskuggan måste du äga en senapsgul tröja. I den här kläderna kombineras den med en hängslenskjol i svart färg.
Lägg till en liten ficka i samma färg som tröjan och lårhöga strumpor.

Det här inlägget lär dig mer om hur du bär lårhöga strumpor.

Maxi-byxkjol
källa
Maxiknappen ned kjol kryddar hängslen och ger dig den perfekta klädseln att bära under dagen. Om du vill kopiera denna outfit behöver du en randig sköldpaddshals med korta ärmar och svarta högklackade stövlar.
För att ge det en sexig look kan du skapa en slits genom att knäppa upp din maxikjol.

Blommig stram kjol
källa
Om du gillar boho-stil eller om du ska på en musikfestival och vill se perfekt ut, prova denna outfit. Axelbandslös topp med långa ärmar och blommig byxkjol ger dig en bohemisk och hippie look samtidigt.
Du kan lägga till massor av smycken om du vill eftersom allt går i boho.

Folk talar också om hängslen som kläder lånade från män. Du kan tydligt se genom inlägget att du också kan rocka dem! Du kommer att visa dem att du har mycket självförtroende, att du tycker om att blanda kläder och viktigast av allt att du har stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*