Suede Mini Kjol Outfit Idéer

Suede Mini Kjol Outfit Idéer

För er som gillar att bära minikjolar för att visa upp sina vackra och långa ben, är denimkjolen och läderkjolen redan mycket bekanta. Det finns en typ av minikjol som du kanske har underskattat och den artikeln är minikjol i mocka. På vissa sätt kan det nästan ses som en matt version av den snygga minikjolen i läder. Skillnaden är att den matta ytan får den att se mer elegant och vacker ut. För att visa dig hur du stylar det har jag sammanställt några riktigt fina idéer för mockakläder för mocka till dig. Låt oss titta på dem nu.

Läderjacka med vit tröja och svart mockakjol i mocka


källa

Låt mig börja den här listan med ladylike och snygga outfitidéer med en cool läderdräkt. För att slutföra denna outfit kan du bära en svart skinnjacka med en vit tröja med rund hals på toppen. Kombinera den med en svart mockakjol i mocka. Bär ett par vita träningsskor för att skorna ska avslutas prydligt.

Vit linne med ljusbrun mockakjol i mocka med knappstängning

vit linne med en ljusbrun mockakjol med mocka och knappar
källa

Detta är en super chic och lågmäld sexig outfit som du vill ha på dig på sommaren eller våren. Du kan bära den till en semi-formell händelse som en cocktailparty. Bara para ihop en vit linne med en mockaskjorta i brun mocka. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att komplettera det snygga utseendet.

Orange skulpterad knäppning i minuskinn med vit blus

Orange kantad fåll med miniknapp i mocka med vit blus
källa

Detta är en härlig och kreativt designad outfit som du definitivt kan arbeta med. Till toppen kan du bära en vit, löst sittande skjorta med V-ringning. Kombinera den med en orangefärgad minikjol i mocka. Bär ett par blåtryckta sandaler för att se glada och ungdomliga ut.

Svart tröja med djup V-ringning och minikjol i mocka

svart tröja med djup V-ringning och minikjol med mockaknapp
källa

För att forma denna sexiga outfit som du kan bära till en cocktailparty eller företagsevenemang kan du bära en svart långärmad tröja med djup V-ringning. Kombinera den med en högkvalitativ minikjol med brunt knappmocka. Bär ett par svarta balletmockaskor för din outfit för att komplettera utseendet.

Vit topp med spetsar, fåll i nederkant och hög mockaskridsko

vit spets topp med kammad fåll och hög mockaskridsko kjol
källa

Detta är en minimalistisk, uppfriskande och sofistikerad outfit att bära på jobbet eller resan. Använd en vit topp med halva ärmar och en orange minikjol i mocka för toppen. Bär den med en svart läderhandväska och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Blå jeansjacka med svartvit randig t-shirt och brun kjol

blå jeansjacka med svartvit randig t-shirt och brun kjol
källa

För att uppnå ett ungdomligt och snyggt utseende är det en riktigt bra idé att ha på sig en blå jeansjacka. Du kan kombinera den med en svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med en brun minikjol i mocka. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att se ännu snyggare ut.

Vit blus utan axel med en brun kjol och glidande sandaler

vit off-the-shoulder blus med brun kjol och sandaler
källa

För de av er som vill se reserverade sexiga ut utan att visa för mycket hud, vad sägs om en vit blus utan axel som bara visar dina axlar och krageben? För resten av klädseln, använd en brun minikjol i mocka. Koppla ihop dessa bitar med vita eller nakna sandaler för att se uppfriskande ut.

Vertikal randig skjorta i vitt och grått med en ljusrosa väst och en orange kjol

vit och grå vertikalt randig skjorta med ljusrosa väst och orange kjol
källa

Låt oss nu titta på en snygg, lagrad outfit som du kanske vill ha på kontoret. På toppen bör du ha en vit och ljusgrå vertikal randig skjorta med knappar och en ljusrosa kort läderväst över. Koppla ihop dem med en orange minikjol i mocka och ankelkängor i svart läder för att göra det här supercoola utseendet.

Vit t-shirt med minikjol och sandaler i brun mocka

vit t-shirt med mini mockakjol och sandaler i mocka
källa

Ibland är mindre mer och denna outfit är en perfekt demonstration av det. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en brun midjekjol med hög midja. Kombinera den med en svart läderhandväska för att se mer elegant och professionell ut. Lägg till ett par guldsandaler för en blank touch.

Svart kavaj med vit fransad halsduk och minikjol

svart kavaj med vit fransad halsduk och minikjol
källa

För att uppnå detta eleganta och balanserade utseende kan du bära en svart blus med en svart kavaj och en vit fransad halsduk för att skapa några fina lager. Kombinera dem med en mörkröd eller mörkbrun mockakjol i mocka. Bär svarta leggings och ett par svarta mockasko stövlar för att ge en elegant touch till utseendet.

Vit tröja med mock hals och passform med himmelblå mockakjol

vit, figur-kramad tröja med stand-up krage och himmelblå mockakjol
källa

För att uppnå detta uppfriskande och glada utseende kan du börja med den vita stickade tröjan med en uppstående krage. Koppla ihop den med en himmelblå mockakjol i mocka för att se väldigt attraktiv och uppfriskande ut. Slutligen lägg till ett par rosa spetsiga höga klackar i läder så att du ser snygg och damlik ut.

Svart fuzzy kofta med minikjol i mocka

svart fuzzy kofta med mockakjol i mocka
källa

För en enkel och mysig look kan du bära en vit ribbstickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en ljusgrå mockakjol i mocka för att se enkel och uppfriskande ut. Lägg nu till en svartvit grafisk axelväska så att denna outfit ser lite mer kreativ ut. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Svart tröja med minikjol i mocka med kantad fåll

svart tröja med minikjol gjord av mocka med en tandad kant
källa

För dig som är i bra form och fortfarande inte vill visa din hud är detta en outfit som låter dig visa upp dina kurvor naturligt. Använd en svart bodycon-tröja till toppen. Kombinera den med en brun minikjol med mocka och en knapp fram. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderstövlar för att komplettera detta minimalistiska och fantastiska utseende.

Här är några riktigt fina mockakläder-idéer i mocka som jag just undersökte med dig i manuset ovan. Prova dem och se om de kan få dig att se snygg och damliknande ut som förväntat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*