Subway Tiles Kitchen Ideas

Subway Tiles Kitchen Ideas

Som du säkert redan vet fick tunnelbanor sitt namn från de keramiska plattorna som användes på New Yorks tunnelbanestations väggar i början av 1900-talet. Tunnelbanor används nu när du vill ge utrymmet en traditionell känsla från mitten av århundradet. Sådana brickor är tidlösa. Fler och fler husägare väljer tunnelbana för att dekorera sina kök och badrum.

Dekorationsstilar

Idag vill jag gå in på mer detaljer om kök. Tunnelplattor används ofta i köket för backsplays och till och med för att täcka väggar, eftersom övergripande plattor är en mycket praktisk och populär lösning, och tunnelbanor är klassiker. Subway-brickor har många dekorstilar: rustik, modern, enkel modern, bondgård, industri, art deco och skandinavisk. De är inte tråkiga alls: det här är tidlösa klassiker som inte behöver förändras år senare.

mall

Subway-brickor kan mötas på ett antal sätt: kläckning, stackbindning, traditionell fiskbens, gångväg, rak och diagonal fiskbens, offset, diagonal offset, vertikal stackbindning och vertikal offsetbindning. De mest populära är förskjutna och raka och diagonala fiskbensmönster.

Färger

Om du tror att tunnelbana bara betyder vita eller elfenben, har du så fel! Idag kan du hitta många färger på sådana plattor och enkelt hitta din perfekta passform. Det kan vara en liten accent: aqua eller blå kakel för ett vitt havskök som indikerar inredningstemat, eller marmor tunnelbana för en känslig inredning. Kontrasterande och djärva färger på tunnelbanekakel hjälper dig att undvika att slöja din bakplatta, även om du inte använder ett prickigt mönster för ansiktet. Iögonfallande och kontrasterande tunnelbanekakel gör att dina ljusa skåp sticker ut och vita skåp ser skarpare ut. Sådana plattor kan också ge ditt kök utseende. Om du inte vill ha kontrast, håll bakstycket i färgerna i ditt kök. Tunnelplattor kan göra att dina färger, dekor, trästruktur och många andra saker sticker ut om de används korrekt.

Njut av olika idéer för tunnelbana i köket och bli inspirerad!

18 Subway Tile Backsplash Idéer som är helt Timele
33 Subway Tile Backsplashes - Snygga tunnelbana-kakelidéer för Kitche
47 Helt lysande tunnelbana kakel kök ide
15 färska tunnelbana kakelidéer - Snygg Backsplash Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*