Style A Beach eller Coastal Console

Många av oss har konsolbord i entréer och vardagsrum och du kan bara inte lämna bordet tomt, det krävs viss dekor. Designa ditt konsolbord i strand- eller kuststil. Det här är en bra idé för sommaren och lysa upp ditt semesterutrymme. Jag har förberett några häftiga idéer som kan inspirera dig. Låt oss titta på dem.

Själva konsolen

Byt eller renovera din konsol för ditt strandhus eller ge ditt vanliga rum en strandkänsla. Den mest populära idén är en vitkalkad träkonsol. Ändra bara den befintliga konsolen med hjälp av DIY-vitkalk och fixa den. Du kan också prova djärvare, havsinspirerade färger – turkos, vatten, olika nyanser av blått och pjäsen igen för en sliten look. Om du har en unik grov träbit till hands, använd den som ett konsolbord, det kommer att göra ett uttalande av sig själv.

Konstverk

Det enklaste sättet att skapa stämning, atmosfär och vilken typ av inredning du vill är att hänga eller placera ett konstverk. Du kan hitta en riktig, eller till och med göra den till din egen, och det kan vara en överdimensionerad uttalande eller en hel gallerivägg ovanför din konsol. Dessa kan vara målade konstverk eller kanske foton. Du kan använda dina egna semesterbilder för att njuta av minnena. För ett modernt strandkonsolbord är ett alltför stort konstverk allt du behöver – lägg bara på det så är du klar.

Havsartiklar

Ingenting är mer naturligt för strandinredning än marina föremål – snäckskal, havsglas och drivved som du hittade på stranden, simmare, stjärnfiskar, koraller, rep och liknande. Du kan inte bara visa dem i cloches, skålar, brickor och placera dem på bordet, men du kan också använda dem för att skapa konstföremål, t.ex. B. hugga en drivvedfisk, göra en sjöhäst klädd i havsglas och mer – det finns massor av DIY-saker du kan hitta.

Kustkonsolbord  Seaside heminredning, dekor, konsolbord.
Kustkonsolbord 2020 |  Kustingång, heminredning.
2505 Bästa Beach House Love-bilder 2020 |  Kustinredning, strand.
Vit konsolbord på en bordshandmaden smal konsol |  Etsy 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*