Strip Lighting i heminredning

Strip Lighting i heminredning

Strip-belysning är ett häftigt sätt att lägga till extra ljus i ditt utrymme utan att använda för många lampor eller ljuskronor och för att ge interiören en modern känsla. Tack vare de flexibla LED-remsorna som kommer på rullar kan du använda remsbelysningen nästan var som helst och det finns många olika färger att prova. Här är några idéer för att markera och lägga till funktion i ditt hem med strip-belysning.

trappa

Att fästa ljusremsor runt trappan är lika elegant som det är funktionellt. Du kan integrera remsbelysning i trappan, mellan trappan, under varje steg, längs trappan eller till och med i räckenet. På det sättet behöver du inte tända lampor på kvällen för att använda trappan, och du kan betona din supercoola trappa med lampor – speciellt på en flytande trappa. Om du vill ha ett mer kreativt, konstnärligt utrymme kan du använda samma stil med färgade ljusband. Glöm inte att det också fungerar utomhus. Om du har steg där är du välkommen att markera dem!

Skåp och hyllor

Placera dina ljusremsor gömda under skåpen i kök, arbetsrum och badrum. De skapar en mysig atmosfär och ger samtidigt rummet en fördel. Lägg ljusremsor i garderober och garderober för att se vad som finns inuti, även när det är lite ljus, och för att dina kläder och skor ska sticka ut. En sådan idé gör det mycket lättare att hitta det du behöver.

En annan funktion som är lika funktionell som den är snygg är att lägga den i butikshyllorna. Du kan enkelt markera vad som finns på hyllan. Du kan uppmärksamma denna zon eller lägga till öppna hyllor ovanför skrivbordet för att ge lite ljus till arbetsområdet.

Andra idéer

Du kan också använda remsbelysning i sänggaveln, under sängen, ovanför sängen i taket – alla dessa idéer kommer att ge kanten till ditt sovrum och göra det djärvare. Integrera remsbelysning i tak eller ta en upplyst spegel och njut!

10 unika sätt att använda LED Strip-belysning i ditt hem - Birddog.
Amazon.com: TV-LED-bakgrundsbelysning, Maylit Pre-Cut 6.56ft LED Strip.
Amazon.com: MINGER LED Strip Lights, 16.4ft RGB LED Light Strip.
hörn i väggdekorspel på rumsidéer mini-ledd lampor inredning i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*