Stretch stövlar för kvinnor

Stretch stövlar för kvinnor

Stretch stövlar är en populär underkategori av grundläggande sko stövlar och kännetecknas av det faktum att stövlarna antingen är helt gjorda av elastiskt material eller åtminstone har insatser av elastiskt material. Detta gör stretchkängor till perfekta dam- eller herrskor för människor med större kalvomkrets, eftersom det elastiska materialet gör att kängan kan anpassas optimalt till den personliga kroppsformen. Beroende på vilket material som används kan svarta stretchkängor till exempel helt fästa vid kroppen och liknande ogenomskinliga strumpor eller som åtsittande benstövlar avrundar de en elegant outfit.

Stretch stövlar – passar alltid som en handske

Stretch stövlar finns i olika utföranden. Är stretchkängan svart och gjord av högt läder Det är både spännande och elegant, med mjuka cognactoner och fin mocka. Det betonar en romantisk touch och den överknee versionen av stretchkängan presenterar sig som en tunn damskosom lockar ögat.

Var stretchkängor i alla vanliga skostorlekar och är främst utformade som damskor. Axeln kan vara relativt låg, t.ex. B. en känga, men vanligtvis är det mellanhöga kängor eller långa stövlar och till och med överknee. Dessa arbetar genom den tätt passande axeln med lämpligt material, t.ex. B. ett mjukt tyg som vanligtvis liknar strumpor eller leggings och anpassar sig perfekt till kroppsformen.

känd Tillverkare och designers Presentera alltid nya kollektioner av fantastiska stretchkängor, även till salu. Följande leverantörer är kända för sina stövlar:

Cole Haan Idina Stretch Ridstövlar & recensioner - Stövlar.
White Stretch Block Heel GoGo Boots Stövlar Katalog: damvinter.
Amazon.com: XYH Stövlar för sko, stretchiga vandring, arbetsstövlar.
Amazon.com: Guoxn mocka för kvinnor över knäet lår hög stretch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*