Strappy pumpar för kvinnor

Strappy pumpar för kvinnor

Rempumpar är – som namnet antyder – Pumpar med specialbandSå mycket för den torra teorin. I praktiken är rempumpar varierade, snygga och framför allt otroligt feminina skor som inte bara tilltalar kvinnor utan även män. Hög tid att lägga till ett sådant par i ditt skoskåp!

Ursprunget: de svängande 20-talet

När du tittar på en webbutik som säljer rempumpar, tänk på dem omedelbart 20-taletDet finns en bra anledning till detta: Även om det finns många olika typer, har dessa skor sitt ursprung i ”Swinging 20s”. Tidens kvinnor dansade i strappy pumpar till Charlestons ljud och drog dem från dansgolvet för många olika tillfällen på.

Specifikationerna för skorna är det öppet snitt och fixering av skon på foten av bäraren med samma namn. När man designer dessa varumärken gör ledande varumärken ibland stora skillnader. Det är sant: inte alla remmar är skapade lika! Dessutom Slyngpumpar Speciellt T-remmar får kvinnors hjärtan att slå snabbare. Slingbacks är skor med så kallad slingback. De är öppna vid hälen men anses inte som tofflor eftersom de hålls på foten av ett rem. Denna slingback är anledningen till att dessa specialpumpar är bandpumpar. T-remmen löper emellertid över fotens spännvidd och ger skon sitt typiska 1920-tal. En andra rem som går horisontellt runt foten runt fotleden ger T-remmen sitt namn. Dessutom finns det många andra remvarianter som gör de olika typerna av rempumpar till verkliga höjdpunkter.

Bland egenskaperna hos strappy pumpar hörde man att de ofta klipps mycket öppet och ibland påminner mycket om sandaler. Banden sitter dock fortfarande stadigt på foten och säkerställer ett säkert steg – perfekt för en mängd olika tillfällen och sådana perfekt val att komma på dansgolvet,
Strappy pumpar är också ett populärt val när det gäller brudskor på grund av sin lekfulla natur och flickaktiga natur. Brudar uppskattar det speciell design och pumparnas bra greppDen öppna designen säkerställer luftiga fötter även i bästa sommarvädret.

Strappy marinblå klackar  Klackar, marina högklackade, högklackade
Amazon.com |  LALA IKAI Rose Gold Clear Block Heels Sandaler för.
GATUXUS bröllop med hög klack och plattform för kvinnor.
Nine West Elilah Strappy High Hee för kvinnor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*