Strängljus i kök

Strängljus i kök

Fairy lights är en bra idé för att göra rummet inbjudande, inbjudande och inspirerande, värmer upp det och skapar en semesterkänsla även när semestern inte är på. De är mycket budgetvänliga och finns i många former och utseenden så att du enkelt kan hitta ett alternativ för alla interiörer. Att dekorera med älvljus som inte är avsedda för semestern är populärt och ger omedelbar mysighet. Även om köket vanligtvis är mysigt skadar aldrig utrymmet att lägga till lite mer. Redo att se några idéer? Varsågod!

Windows

Den mest populära idén är att inrama eller hänga några älvljus i fönstret – välj formen och utseendet på lamporna som passar ditt utrymme. Du kan ställa in hela fönstret eller fönstret och några skåp bredvid det, eller en hylla vid fönstret om du har en, eller hänga fairy-lampor vertikalt direkt i fönstret för att få dem att se mysiga på utsidan såväl som inuti. Du kan också bygga älvljus i genomskinliga gardiner om du har en, och om du har en frukostkrok vid fönstret kommer dessa också att markeras av lamporna.

Ingångar

Markera ingången till köket med älvljus – det här är inte bara en trevlig och rolig touch utan också en bra idé för öppna utrymmen eller rum utan dörrar. Ljus separerar rummen optiskt.

skåp

Markera skåpen med älvljus: fäst dem upp, ner eller runt. En sådan idé förvandlar enkelt ett vanligt skåp till en snygg display och placerar lampor nedåt lyser upp matlagningsytan nedan. Lätta kedjor längs skåpen skapar stämning och atmosfär i köket. Jag tycker att det är en bra idé.

Andra idéer

Täck över synliga träbjälkar med älvljus för att markera dem och göra rummet mysigare. Häng älvljusen över frukosten eller matsalen så att de sticker ut, eller häng älklamporna på en hylla eller hyllor om du har någon. Det finns många konfigurationer och utseende, olika nyanser av ljus för varje rum. Välj bara ditt rum och gör det snyggare!

25 fantastiska sätt att använda strålkastare i kök - DigsDi
25 fantastiska sätt att använda strålkastare i kök - DigsDi
25 fantastiska sätt att använda strålkastare i kök - DigsDi
25 lysande ljusidéer för ett vackert kök |  Skön .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*