Strängljus i hemmakontor

Fairy lights är fantastiska: olika, lätta att blanda, enkla och snygga och mycket budgetvänliga. Jag slår vad om att det finns ett alternativ för varje utrymme och stil, och de passar lätt in i ett minimalistiskt utrymme också. Vi fortsätter att dela idéer om hur du använder dem i hela ditt hem, och dagens sammanfattning handlar om hemmakontor.

Fairy-lampor och hemmakontor går perfekt tillsammans: ett hemmakontor eller arbetsområde får mer ljus (vilket är nödvändigt för att läsa och arbeta), en mer inbjudande atmosfär och höjdpunkter här och där. Med älvljus kan du undvika andra ljuskällor, de kan vara tillräckliga eller betona vissa delar eller rum här. Låt oss titta på exempel.

Stiftbrädor

En av de mest populära och häftiga idéerna är att täcka ditt stiftbräda eller anslagstavla med älvljus. På så sätt accentuerar du dem ännu mer och inspirerar dig bättre. De finns i alla typer av former och färger så det är lätt att hitta vad du ska använda för ditt eget utrymme. Du tar också mer ljus in i arbetsområdet. Den enklaste idén med att sätta upp lampor är att säkra dem med ett galler, vilket är en trendig bit just nu. Naturligtvis kan du sätta lampor på vilket bräde du vill.

Ovanför skrivbordet

Den bästa idén är att hänga älvljus ovanför skrivbordet – högre eller lägre, det är upp till dig eller bara vertikalt i hörnet. Detta är ett utmärkt sätt att lysa upp ditt arbetsområde, lägga till lite ljus och skapa en mysig och inbjudande atmosfär så att du kan känna dig mer inspirerad att arbeta eller studera. Du kan hänga lamporna på en eller båda sidor av skrivbordet eller över fönstret om skrivbordet ligger bredvid det. Prova olika alternativ!

hyllor

Om det finns några hyllor kan du hänga lamporna på dem – för att göra skärmen synlig eller för att belysa skrivbordet mer detaljerat. Det är en bra idé och väldigt lätt att göra – det tar inte tid att sätta lamporna någonstans.

Andra idéer

Häng upp älvlamporna för att visuellt separera arbetsområdet från andra områden. Häng dem på en spegel eller dörr bredvid ditt rum för mer ljus, men inte direkt i arbetsområdet, precis runt det. Sätt lamporna direkt på skrivbordet för att känna att du befinner dig i en magisk trädgård. Njut av!

UTTAG / OFFICE SHOOT skrivbord - DESIGNLOVEFEST |  Hem .
Pin på Alla Pins Gör
25 idéer att använda strålkastare i hemmakontor - DigsDi
25 idéer att använda strålkastare i hemmakontor - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*