Strängljus för vardagsrum

Strängljus för vardagsrum

Fairy lights av alla slag är mycket populära för dekorationer, de är budgetvänliga, skapar en mysig atmosfär och kan bokstavligen hängas var som helst. Idag delar vi de coolaste idéerna vi kunde hitta för vardagsrum och det finns många sätt att använda dem här. För det första kan du hänga dem vart du vill, för det andra kan du använda dem för att skapa eldstadsuttalanden, för det tredje kan du markera en vinkel eller zon i ditt rum, och det finns många fler idéer för att gunga älvljus, kolla in dem alla.

Skorstenar

Om din eldstad inte fungerar eller imiteras är det inget problem. Sätt bara i ved med älvljus och voila – du har effekten av en fungerande eldstad och det betyder omedelbar mysighet. Du kan också prova ljus + älvljus eller bara älvljus för att uppnå önskat utseende.

Windows

Om du har genomskinliga gardiner, lägg till älvljus – på detta sätt kommer du att betona fönstret och se och skapa en mysig atmosfär. Det fungerar också för glaserade väggar – häng gardiner och lägg till ljus så får du ett mycket glamoröst utrymme. Om du inte har gardiner, är det inga problem: sätt bara lamporna över fönstret så får du ut det.

Öppna layouter

Separera den öppna layouten med älvljus – häng upp dem som en gardin, så får du en supercool och luftig rumsdelare. Det här är en bra idé som passar de flesta dekorationsstilar. Så prova!

TV

Förstärka din TV med älvljus – häng dem på väggen ovanför eller täck över TV: n och lägg till ljus för mer ljus. Du kan också skapa en cool atmosfär med ljuslyktor så att zonen sticker ut ännu mer.

Andra idéer

Häng älvljus över hela rummet – så många du vill! Betona ett exakt rum eller hörn, till exempel en hobby eller en arbetshörna i ett vardagsrum. Markera en gallerivägg med älvljus, liva upp en återvunnen trävägg eller skapa ett coolt skylt med ljus – sätt på fantasin och ha kul!

Pin på Home Styli
Pin på Living Ro
25 mysiga strängljusidéer för vardagsrum - DigsDi
25 Tumblr-Worthy sätt att dekorera med strängljus hela året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*