Strängljus för entréer

Fairy lights är fantastiska! De ger extra ljus överallt, kan användas för alla objekt och utrymmen, passa i många dekorationsstilar och finns i olika former och färger. De är också mycket billiga. Vem behöver en lampa när du kan hänga sagoljus och skapa en mysig och inbjudande atmosfär samtidigt? Idag diskuterar vi hur man använder dem i entréer.

Ingångarna är vanligtvis små och extra ljus gör att små rum ser större ut, så älvljus är precis vad du behöver. Du kan hänga lamporna var som helst och täcka allt med dem, och din entré blir mer välkomnande och inbjudande för besökare. Låt oss nu titta på några sätt på vilka älvljus kan användas i entréområdet.

spegel

De flesta ingångar har speglar, och att täcka dem med älvljus är ett utmärkt sätt att belysa. Spegeln reflekterar ljuset som fyller entrén med det, vilket ger tjejer en trevlig plats att kontrollera smink och hår när som helst. Oavsett om spegeln är en vägg eller ett golv, kommer den att se bra ut med älvljus!

Väggar och dörrar

Du kan hänga älvlamporna direkt på väggarna – täck hela väggen och du behöver inte ytterligare lampor. Eller bara hänga dem i hörnet för att göra rummet bättre ljusare eller klippa lamporna i trimmen om du har dem. Sätt älvlamporna över dörren så att de sticker ut och även fönstren om det behövs – det här är en trevlig idé att lägga till ljus i rummet.

Stegar

Stegar är populära för entrédekorationer: du kan använda dem för att hänga rockar, halsdukar, paraplyer, tillbehör osv. Ibland används stegar som display, till exempel för hattar eller barnkonst, och markering är väldigt enkelt – bara täck stegen med älva ljus.

Andra idéer

Ta ett stort glas och fyll det med älvljus för att skapa ett kraftfullt ljus – det är allt du behöver! Sätt lampor på ditt konsolbord, häng dem på krokar, låt dem hänga från taket när det regnar och din entré blir inbjudande och drömmande!

25 Chic strängljusidéer för entréer - DigsDi
Pin em Interior & Decor & Architectu
25 Chic strängljusidéer för entréer - DigsDi
Pin på Interior & Decor & Architectu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*