Strängljus för barnrum

Strängljus för barnrum

Fairy lights är den främsta idén att skapa en inbjudande och mysig atmosfär i alla rum. De finns i många former, färger och utseenden med kallt och varmt ljus och är till skillnad från ljus mycket billiga och säkra. Vad kan vara bättre att dekorera ett barns rum? Bokstavligen ingenting! Idag delar vi de coolaste exemplen på att integrera älvljus i barnrummen. Låt oss titta på dem.

Sovrum

Den coolaste idén är att lägga älvor till sovzonen: de gör sovrummet mysigare, mer inbjudande och kan användas istället för nattlampor. Häng älklamporna över sängen eller på väggen bredvid sängen och lägg till några foton för att göra det mer personligt. Om det finns en baldakin lägga till fairy lampor, kommer detta att göra sängen drömmande. Med älvljus kan du skapa olika skyltar, installationer och konstverk – det är upp till dig och ditt barn. Du kan också välja en intressant panelkonstvägg, få ditt barn att krita lite och sedan lägga till lampor. Du kan också prova olika ljussträngar – stjärnformade, vintage, sfäriska och kattformade för att matcha rummets dekoration. Var kreativ!

Läs- / lekrum

En annan bra idé är att lysa upp läs- / lekrummet med älvljus. Det kommer att inspirera dina barn att ha plats där och kanske läsa. Om det finns en tipi, lägg till lampor, om inte – häng dem bara över hörnet. Fairy-ljus gör rummet välkomnande och lägger till ljus som är nödvändigt för läsning. Du kan också göra några roliga bitar som stjärnor och halvmånar från älvljus – det finns många DIY-saker där ute så att du enkelt kan göra dem.

Andra idéer

Några andra idéer kan innefatta att lyfta fram olika delar av rummet: förvaring, garderober, leksakshyllor, bokhyllor och sittplatser eller lekplatser. Idén är enkel: häng bara lamporna i det här rummet, prova olika former och utseenden på älvljusen, till exempel stjärnformade, de älskas av många barn. Få inspiration från idéerna nedan och gör ditt barns rum mer välkomnande.

Pin på pojkar.  bedroo
Pin på Babi
Strängljus i barnkammaren - weeDEC
26 strängljusidéer för att göra ett barnrum drömmande - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*