Stövletter med blockklack för kvinnor

Stövletter med blockklack för kvinnor

Ankelstövlar med blockhäl är en Underkategori med kort start och kännetecknas av sin speciella hältyp, den så kallade blockhälen. Under tiden kallas denna typ av försäljning i modevärlden ”Stacked Heels “eller” Chunky Heel “ Förutom stilettklack, kilklack, trattklack och plattformsklack är det en av de vanligaste typerna av klackar i den moderna skovärlden. Blockhälen är en bra lösning mellan plattformsklackar och stilettos och finns främst i damskor.

Blockhäl – full kontroll tack vare den kantiga hälen

Blockhälen är en av de vanligaste typerna av styckendet har varit på mode under en tid och är definitivt en av klassikerna. Blockhälen finns i en mängd olika typer av skor som kan användas för olika tillfällen, såsom: B. Pumpar, stövlar och fotkängor. Även vid dansskor Blockhälen bredvid kubahälen är väldigt populär eftersom den ger dansarna nödvändig stabilitet, men gör också ett bra ben. Därför är det särskilt populärt för nybörjare i dans. Blockhälen är en bred, relativt vinklad och massiv häl som varierar i höjd och kan sträcka sig över nästan hela hälområdet. Inte att förväxla med blockförsäljning och försäljning på Kuba. Vid första anblicken liknar det blockets häl, men är vanligtvis lägre och något bredare. På grund av den breda kontaktytan är kroppsvikten mycket fördelad, så att blockhälen är en av de mest bekväma typerna av klackar bredvid kilhälen och fortfarande ser elegant ut.

i Kombination med en platå Blockhälen bringas till en hög hälhöjd och sträcker visuellt benet utmärkt utan att för mycket belastning på foten.

Blockhälen möter dig nu i varje skobutik och onlinebutik och har också gjort det på catwalksna från de mycket stora designers. Välkända företagsstorlekar, såsom Miu Miu, Rochas, Karl Lagerfeld, Anna Sui eller Chloé I sina kollektioner har nya versioner av det klassiska och även skomode från mellan- och lågprissegmentet i ökande grad producerat blockförsäljning.

Boohoo |  Boohoo High Ankel Block Heeled Boot |  Kvinnors stövletter.
Anmärkningsvärda erbjudanden på River Island Womens svart klumpig klack.
Amazon.com |  MVE Skor Kvinnor Snygg Bekväm Low Block Heel.
Journee Collection Baylor damklack med klack ankelboo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*