Stövlar med häl för damer

Stövlar med häl för damer

Stövlar med klackar är en speciell variant De klassiska skorstövlarna kan bäras av män och kvinnor. Kängan är i hälkängan, åtminstone axelns höjd eller bagageröret åttio procent Skolängden förtjockad, vanligtvis i hälens område, sällan under foten eller sulan. Sedan 1500-talet Till exempel är stövlar med klackar också utbredda i Europa och är fortfarande mycket populära idag.

Stövlar med klackar – lite historisk avvikelse

Infördes i Europa från 1500-talet, stövlar med klackar från hög nivå och transportörens tillgångar. Bland annat kom den här länken bara till rika människor vid den tiden kunde man hålla en häst och de kunde lätt rida med klackar sedan dess Stövlar utan klackar har mindre grepp erbjuds i sadelbygeln.

Dessutom, som tidigare, gick överklassen till sko med klackar värdefull vävnad gjordes och genom paragraf bättre skyddad mot damm och smuts var.

Under den franska revolutionen tappade stycket sin konnotation, men fortsatte att bli populär igen under 1800-talet och var ursprungligen inte kopplat till ett kön, så att stycken också var över tre inches hög bärs av både män och kvinnor.

Amazon.com |  Susanny Womens Sexiga Martin Boots Platform Chunky High.
Kvinnor Camdale Chunky Heel Boots |  Timberland US Sto
Amazon.com |  Timberland Camdale 6in stövel för kvinnor |  Känga
Kenneth Cole New York Kvinnors Justin Block-Heel Tall Boots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*