Stora runda speglar

Stora runda speglar

Kurvor och organiska former är bland årets trender för heminredning och är här för att stanna. Du kan se dem i allt som är nervöst: arkitektoniska bågar, detaljer i möbler som fåtöljer, soffor, speglar och badkar. Organiska, mindre vinklade former kan ge alla rum en välkommen mjukhet. Att investera i en böjd soffa eller rund ljuskrona lägger därför till ett oväntat och välkomnande element. Se upp för stora, runda speglar, som är det främsta böjda elementet som alla älskar – en sådan dekoration kan enkelt införlivas i många rum och dekorationsstilar.

En stor rund spegel gör att ett rum ser större ut, oavsett hur litet eller mörkt det är. Det förvandlar alla rum till ett luftigt och ljust rum. Stora runda speglar kan göra ett uttalande i alla rum i huset och lägga till en hisnande chic till entréområden, vardagsrum, badrum och sovrum. Den cirkulära formen tar spegeln från funktionell till dekorativ, med en mängd olika ramalternativ, från elegant och elegant till vintage och mässing.

Häng en stor rund spegel (ju större desto bättre) i din entré eftersom detta vanligtvis är ett måste för ett rum som detta och din entré ser större och mer ljus ut. Häng en stor rund spegel i ditt sovrum eller vardagsrum, eller ställ den på golvet. Detta fördubblar utrymmet och gör det till ett utmärkt dekorelement. Häng en överdimensionerad rund spegel eller två i ditt badrum för att göra den superkantig och djärv – en sådan lösning är enkel men mycket imponerande. Fyll i din sminkvinkel med en sådan spegel så kommer du alltid gärna att kika in och se allt du behöver.

Extra stor rund spegel - bästa sättet att förstora ditt hemutrymme.
Köp Large Round Mirror från Next U
Amazon.com: Trvone Round Mirror 32 "Large Wall Mirror 1.6" Djup.
Dekorativa speglar |  Stora väggspeglar |  Rund spegel |  Unik .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*