Stora juldekorationer

Stora juldekorationer

Om du älskar moderna inredningstrender, om du vill lägga till en djärv touch till dina juldekorationer kan du lägga till en superfet och populär trend som just nu pågår – överdimensionerade julpynt.

Vi väljer vanligtvis mer eller mindre matchande ornament för att dekorera trädet. Men för att ge det ett mer modernt utseende kan du lägga till några överdimensionerade, vilket innebär att de kommer att se för stora ut för det här trädet. Stora juldekorationer i alla former, inte bara en traditionell bubbla, ger en djärv touch och lockar allas uppmärksamhet. Låt oss titta på några exempel för att införliva dem.

Överdimensionerade bolljulprydnader

Överdimensionerade grannlåt är perfekta för alla julgranar, från modern till bondgård. De kan tillverkas i valfri storlek, färg och från olika material – du kan till och med göra några själv, till exempel av garn. När du lägger till dem som accenter, dekorera trädet som du vill först och lägg till dem i slutet – vid behov, inte gunga för många. Om du bara använder överdimensionerade julpynt kan du bara hänga flera och lägga till lampor som hoppar över resten, eller välja ett träd helt täckt av överdimensionerade julpynt. Fyll i luckan med mindre för att göra trädet ännu vackrare.

Andra stora julpynt

Om du vill införliva några överdimensionerade, icke-småsakssmycken, använder du dem för att accentuera ditt träd. Dessa kan vara tygblommor, plywoodsnöflingor, 3D-pappersstjärnor och andra stjärnor – ett julgran kan täckas helt med dem på ena sidan och du kan hoppa över någon annan dekor. Sådana idéer kommer att göra din julgran supermodig och ultramodern. Låt dig inspireras av fler av idéerna vi har utarbetat nedan!

Lär dig hur lätt det är att göra bedårande överdimensionerade ornament att lägga till.
Bästa stora utomhusjulprydnader - Jättehelgprydnad.
DIY ÖVERSTORA ORNAMENT - Ken Wingard börjar på semestern.
Bästa stora utomhusjulprydnader - Jättehelgprydnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*