Stone House vände samtida

Stone House vände samtida

Detta hus byggdes ursprungligen på 1940-talet och köptes nyligen av ett par med två barn för att lämna staden. Det var en röra av stenbyggnader i en jordbruksgemenskap och designades sedan helt av COVO Interiores. Det renoverade huset får byggnadens ödmjuka ursprung samtidigt som det antar en inredning med modern minimalism som erbjuder alla bekvämligheter som en modern familj skulle behöva.

Stenmurverket har utvändigt restaurerats noggrant – dess oregelbundna mönster av stenblock avbryts av de rektangulära formerna på de nya fönstren och dörrarna – liksom kakeltaket. Slanka vita metallramar maximerar fönstrenas fönsterglas, som ser ut som reflekterande rektanglar på murfasaden under dagen. Denna balans vänds på natten när de upplysta interiören hoppar ut ur den mörka stenen.

Alla aspekter av byggnadens jordbruksförflutna har suddats ut av en minimalistisk estetik av vitkalkade väggar och betonggolv. På bottenvåningen finns ett vardagsrum och kök som är åtskilda av en kubikvolym av ek som gömmer trappan och gästtoaletten och innehåller inbyggda garderober. På övervåningen kompletterar två sovrum med badrum, som visar samma minimalistiska känsla, bostaden, medan en liten studio i det angränsande kvarteret tillåter den nya ägaren att arbeta hemifrån.

Mittemot huset har virvlingen av stenbyggnader omvandlats till en envåningsbyggnad med garage och tillhörande områden. Medan de ursprungliga murväggarna har restaurerats noggrant har arkitekterna krönt strukturen med en betongplatta som verkar flyta ovanför väggarna. Denna effekt intensifieras på natten när det smala avståndet mellan taket och murverkets struktur tänds.

1940 Stone House Turned Contemporary And Chic - DigsDi
MOOARC förvandlar en stenbåge från 15-talet till en ljusinfunderad.
Something Old, Something New: Stone Barn Gets a New Heart.
Fantastisk medeltida byggnad förvandlades till ett modernt boende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*