Stirrup Pants Den trendiga stilguiden

Stirrup Pants Den trendiga stilguiden

Stigbyxans trend gjorde en stor comeback från 90-talet. De väcktes till liv på banan visar Marni, Balenciaga och många andra.

Men vi frågade oss alla: stigbygel? Träningsklänningen från 90-talet gör comeback?
Svaret är ett rungande ja!

Stigbyxor användes ursprungligen som ridbyxor. För att hålla byxorna på plats bar förarna det här plagget. Så du hör också att folk hänvisar till dem som ridbyxor eller helt enkelt joggare. Efter denna tid användes de som dansarkläder eller som en del av skidutrustningen.

Idag firar de den stora comebacken, men mestadels som en del av gatan. Förutom fördelar och nackdelar älskar alla fashionistas runt om i världen denna trend.

Vi får se hur man införlivar det i din garderob. Efter att ha läst den här artikeln kommer du också att bli kär i den här trenden!

Jeansbyxor

Jeansbyxor
källa
För att få denna outfit att se cool ut behöver du bara byxbyxor och några intressanta tillbehör. Den sammetbroderade väskan är också en av de hetaste trenderna på gatan. Så var noga med att ta med dem hem.
Röda skor med stigbyxor gör dig till huvudpersonen när du är ute och reser.

Jeans stigbygel vita skor
källa
Om du å andra sidan föredrar ett mer klassiskt utseende som inte innehåller så många färger, kan du kombinera dina denimbyxor med vita klackar och svart tröja. Eller bara ta på dig en svart skinnjacka.

Houndstooth stigbygel

Houndstooth
källa
Hundmönstret kommer aldrig att gå ur stil. Houndstooth-stänger bör betraktas som en evig bit i din garderob.
Med stigbygeldetaljen ser dessa byxor med hög midja coola snarare än eleganta. Du kan bära dem med de vita klackarna och den svarta kashmirtröjan.

Houndstooth stigbyxa korrugering
källa
Om du gillar rufsade detaljer kan du enkelt kombinera dina byxor med hög midja och den vita skjortan och spetsiga guldhalvlägenheter.

Stigbyxor med långa rockar

Kappa stigbyxor
källa
Om du behöver lägga till ytterligare ett plagg i stigbyxan och skjortkombinationen, lämna den en överdimensionerad kappa. Denna tweed-kappa gör den till en perfekt sportig och elegant blandning av kläder.

Pälsbygel gul
källa
Om du hellre vill ha en trenchcoat, köp den i två storlekar större än din storlek! Stora trenchcoats är en stor trend nu. När du kombinerar alla dessa tillsammans kommer du att se ut som en riktig fashionista!

Slida stigbygel PVC
källa
Om du är intresserad av att köpa den här typen av kappa, välj den! Både stigbyxor och en PVC-trenchcoat är viktiga trender inom gatumode.

Byxor i sportkläder

Sport stigbygel
källa
Att blanda sportiga och eleganta kläder har aldrig varit så tydligt som idag. ”It” -tjejer älskar bara att göra det och göra excentriska kombinationer. Om du är en av dem, använd en luvtröja, stigbyxor med randen i sidan och klackar. Du kan lägga till en elegant väska i vinröd färg.

Sport stigbygel vit elastisk
källa
En annan lösning för en sportig och elegant kombination är leggings med svarta höga klackar! Det vita gummibandet runt skon ökar utseendet. Kombinera den med den rutiga skjortan och den svarta skinnjackan.

Blazer med stigbyxa

Blazerbygel
källa
Denna klassiska outfit är förstärkt med stigbyxor. De får vilken kombination som helst att se trendig, chic och chic ut samtidigt.
Tweed-kavajen passar perfekt med svarta byxor och intressanta svarta spetsiga klackar med juveler.

Blazer stigar från axlarna
källa
Denna snövit kavaj har en något annorlunda snitt än den klassiska. Axelbandslös modell är mycket populär. Så om du gillar tröjor som denna kommer du definitivt att älska den här blazern!
När du parar ihop med stigbyxan får du ett elegant, men ändå rent parisiskt utseende.

Blazer stigbygel blå
källa
Den blå kavajen är lite längre och ger dig den perfekta möjligheten att markera din kropps form.
Det ser fantastiskt ut ihop med vita klackar och svarta stigbyxor.

Tröja med stigbyxor

Tröja stigbyxor
källa
Blå tröjor kan ses mycket på gatorna. De bärs främst av modeflickor. Jag gillar verkligen den här blå nyansen så låt oss se hur du kan para ihop den med stigbyxor.
Dessa kan vara perfekta arbetskläder om du är modig nog att ta på stigbyxor.

Tröja stigbygel blå
källa
Kombinationen av vita byxor och blå tröja är perfekt för kallare höstdagar.
Velvet ankelstövlar är mer än tillräckligt för att göra ett uttalande. Så sätt inte på dig några andra tillbehör.

Tröja stigbygel marinblå
källa
En mörkblå långärmad tröja är ett måste den här säsongen, tillsammans med stigbyxorna!
Du kan bära den varje dag. För ett mer elegant utseende, lägg bara till en intressant väska, precis som på bilden nedan.

Tröja stigbygel röd
källa
Röd och svart kombination är alltid en bra idé. Med detaljerna som en röd liten väska och vita skor ser du elegant och fantastisk ut! Casual mix kan bäras under dagen, men också för mer eleganta tillfällen.

Bygelbygel i beige-olivolja

beige olivgröna stigbyxor
källa
Innan modevisningarna har de två mest kända italienska modeflickorna sitt eget vänskapsmoment på gatan. De visar oss också hur man parar stigbyxor med skjortor och höga klackar.

beige stigbygel
källa
De beige byxorna med ett stort midjeband passar perfekt till den olivfärgade skjortan med puffärmar. Alla säsongstrender i bara en outfit!

grön stigbygel
källa
Detta är i princip samma som det föregående, men med ett annat färgarrangemang. Olivgröna byxor och en vit puffärmad skjorta passar perfekt, eller hur?

Om du är i gruppen ”Jag ska aldrig bära tröjorna” hoppas jag verkligen att dessa kläder kommer att ändra dig.
Ingen visste eller förväntade sig att de kommande trenderna skulle vara så populära, men här är de. De ser ännu coolare och snyggare ut idag!
Så, slå i butikerna, köp dina nya stigbyxor och rocka det här utseendet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*