Stickade tröja outfit idéer

Stickade tröja outfit idéer

Låt oss idag prata om något som är väldigt kontraintuitivt i modevärlden. Vanligtvis skulle du tro att en överdimensionerad topp skulle få dig att se tjock och kort ut, men det är verkligen inte fallet när du vet vilka bitar du ska lägga runt den. Idag ska jag visa dig hur du utformar den överdimensionerade stickade tröjan så att du ser mysig och smal ut samtidigt. Det kan till och med göra att vissa människor ser smalare ut genom att täcka lite magefett. Låt oss nu titta på några av de bästa överdimensionerade stickade tröja-idéerna jag har samlat åt dig.

Överdimensionerad crepe stickad tröja med mörka skinny jeans


källa

För att starta den här listan över fantastiska och mysiga outfitidéer, låt mig börja med ett typiskt utseende som du enkelt kan dra. För att uppnå detta utseende, använd en överdimensionerad crepe stickad tröja med en vit tunika-t-shirt under. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd ett par bruna stövlar i läder för att komplettera utseendet.

Grå överdimensionerad stickad tröja med en axel med rippade pojkvänjeans

grå överdimensionerad stickad tröja med en axel och rippade pojkvänjeans
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta attraktiva och mysiga utseende. Bär en grå överdimensionerad stickad tröja med vid v-ringning och en axel för att se sexig ut. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för en damliknande touch.

Ljusrosa stickad tröja med vit krage och vit krage skjorta

Ljusrosa stickad oversize tröja med vit krage skjorta
källa

Det finns skikttekniker som du kan använda för att berika ditt utseende. Till exempel kan du bära en ljusrosa eller benvit oversize stickad tröja med en vit knappad skjorta för att skapa några fina lager. Kombinera dem med ett par gröna smala byxor. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra det coola utseendet.

Ljusrosa, överdimensionerad kabelstickad tröja och gröna skinny jeans

Ljusrosa överdimensionerad kabelstickad tröja med gröna smala lastjeans
källa

Detta är en outfit som intressant kan få dig att se snygg och mysig ut samtidigt. För att uppnå detta utseende, bär en ljusrosa överdimensionerad stickad tröja för toppen. Koppla ihop det med ett par gröna, smala lastbyxor. Använd ett par korta svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en svart läderhandväska till blandningen.

Grön ribbad tröja klänning med svarta mockaskor

grön, ribbad tröja klänning med svarta overknee stövlar gjorda av mocka
källa

För att se sexig och mysig ut på samma gång, som i första hand behöver visa mycket hud, här är en outfit som du kanske vill ha på dig. Bär en grön, ribbad, hög hals tröja klänning på toppen. Koppla ihop det med ett par svarta mockaskor över knäna för att se super chic ut. Avrunda det attraktiva utseendet med en svart axelväska i läder.

Grå en axel ribbad tjock tröja med mörkblå skinny jeans med muddar

grå, axelbandslös, ribbad, tjock tröja med mörkblå skinny jeans med muddar
källa

Här är en annan superstor tröja som bärs som en tröja med en axel. För att uppnå detta utseende, använd bara en ljusgrå stickad tröja med en axel. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par vita dukskor med låg topp för att slutföra utseendet.

Mörkgrön stickad tröja med blå chambray-skjorta

mörkgrön kabelstickad tröja med blå chambrayskjorta med knappar
källa

För att uppnå denna stiliga business casual outfit, här är vad du vill göra. Bär en blå chambray-skjorta nedåt och lägg på den med en grön, stor kabeltröja. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par gula och svarta tryckta klackar för att slutföra utseendet.

Vit linne med en grå, överdimensionerad kofta

vit linne med grå, överdimensionerad kofta
källa

Här är en sexig outfit som du verkligen måste försöka se om det passar dig eller inte. För att polera bort denna outfit, lägg ihop en svart spetsskjorta med en vit låglinnad linne och en överdimensionerad grå tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusrosa ballerinor.

Ljusrosa tunika stickad tröja med svarta, tunna läderbyxor

Ljusrosa tunika stickad tröja med svarta, smala läderbyxor
källa

Detta är en mycket elegant och mysig outfit som kan få dig att se extra attraktiv ut. För att forma detta utseende, använd bara en ljusrosa överdimensionerad tunika stickad tröja ovanpå. Kombinera den med en svart damask i läder. För resten av klädseln, ha på dig ett par svarta strappy balettlägenheter och en plånbok med leopardmönster för att slutföra kläderna.

Kamel lång yllekappa med stickad tröja

Kamel lång ullrock med stickad tröja med falsk halsringning
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå det mysiga och attraktiva utseendet. Använd en grå ribbad överdimensionerad stickad tröja med hög hals och en kamelullinjacke. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Vit turtleneck med turtleneck och svart läder damask

vit turtleneck med turtleneck och svart läder gamacher
källa

För dig som är vana att ha på dig tunikatoppar borde du redan veta att tunikor och leggings passar perfekt. I det här fallet bärs den överdimensionerade stickade tröjan med vit turtleneck som en tunikatopp. Koppla ihop den med en svart damask i läder för att se snygg och smal ut. För skorna, använd ett par svarta spetsiga läderskor för att slutföra kläderna.

Vit oversized stickad tröja med svart mini läder dragkedja

vit överdimensionerad stickad tröja med svart mini läder dragkedja
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta snygga och konstnärliga utseende. Använd en vit, överdimensionerad, ribbad, tjock stickad tröja. Koppla ihop den med en svart minikjol med dragkedja. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Blågrön chunky ribbad tröja med svarta rippade skinny jeans

blågrön, tjock, ribbad tröja med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu utforska den vackra färgen på kricka. För att uppnå detta attraktiva och luftiga utseende, använd helt enkelt en blågrön stickad tröja med kricka med svarta skinny jeans. Bär ett par grå och vita canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillar de överdimensionerade stickade tröja-outfitidéerna som jag just tog med dig ovan. Se om dessa kläder kan inspirera dig att klä dig mysigt och attraktivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*